tisdag 30 mars 2010

Rashatet frodas hos ANC

SvD rapporterar att ANC förbjudits av domstol att sjunga en kampsång som uppmanat till mord på vita. ANC är upprört och tänker överklaga: 

"–Det är en gammal kampsång. Om någon nedvärderar den som hets mot folkgrupp betraktar jag det som ett allvarligt försök att utradera historien. Att radera vår historia via domstolarna vore allvarligt för landet, säger ANC:s generalsekreterare Gwede Mantashe."

Att glorifiera mördandet av vita är således en viktig del av landets historia enligt ANC. Det säger egentligen inte så mycket om Sydafrikas historia, men det säger desto mer om ANC.


Tillägg: Mer om rasismen i Sydafrika och som kostat 3000 vita livet sedan 1994.

Allra underdånigast,
K

7 kommentarer:

 1. Kapten Häst31 mars 2010 00:46

  Negrer. Vad fan ska man säga?

  SvaraRadera
 2. Och detta är alltså den organisation vi skulle stödja med demonstrationer och bojkotter av Sydafrika under 80-talet. Det säger inte bara något om ANC, det säger likväl något om Sveriges medier, politiker och övriga proffstyckare.

  SvaraRadera
 3. 3000 sedan 1994, vad är det när det mördas 20000 människor om året i Sydafrika

  SvaraRadera
 4. Det är ofattbart att man fortfarande stoltiserar med att förvandla Sydafrika i vad det är idag...

  SvaraRadera
 5. Det som försvunnit och faktiskt tagits bort ur historieb är att de vita kom långt före de svarta som nu bor där (zulu) till Sydafrika. När boerna kom så bestod befolkningen av Hottentotter (KhoiKhoi) och Bushmen som sedemera mördades och utrotades av Zulufolket som invandrade till Sydafrika från norr. Om detta kan man läsa i äldre uppslagverk från 1800-talet, medan det i dagens wikipedia etc. berättas andra historier som är att betrakta som historieförfalskning. Dessa historier går att härleda till ANC. Det krigiska är en viktig del av zulufolket, även om det står att de är helt fredliga på wikipedia. Jag antar att Afrikas historia inte är något att bry sig om.

  SvaraRadera
 6. @Anonym. Bara det mördas tillräckligt många andra så är det alltså okej om en del av dessa mördas av ideologiska/rasistiska skäl?

  SvaraRadera
 7. Hur många svarta har mördats i Afrika sedan den vite mannen dök upp? Hur många indianer dog i nord och Sydamerika när vi befria deras naturresurser? Jag säger inte att det ger de svarta eller indianer någon rätt att döda vita, men är det konstigt att vi inte är välkomna?

  SvaraRadera