tisdag 22 juni 2010

Finns det fortfarande idioter som går på sådana här snyfthistorier?

I SvD kan man läsa en historia om stackars 14-åriga gravida Nima från Somalia som nu ska avvisas till Italien. Den har samma anslag som en sorglig saga och ungefär samma trovärdighet. Flickstackarn ska ha rest till Italien ensam för att försörja sin mamma och syskon. Efter att ha blivit på smällen åkte hon till Sverige men nu ska de hjärtlösa byråkraterna på Migrationsverket skicka tillbaka henne till Italien. Det enda som saknades i historien var att hon skulle gått från Somalia till nordafrikanska kusten på tom mage och sedan simmat över Medelhavet.

Nima är i själva verket ett ankare, någon som skickas hit av sin klan för att sedan kunna ta hit verkliga och påstådda släktingar. I praktiken finns det inga ensamkommande flyktingbarn, inte som det framställs av charlatanerna i media. Det finns däremot en väloljad internationell organiserad brottslighet som som tjänar grova pengar på människosmuggling. De vet mycket väl att utnyttja lagstiftningen i olika länder för sina kunders räkning. I Sverige har det senaste åren har det varit enklare för påstått ensamkommande flyktingbarn och kvinnor att få asyl och Nima kvalar in som både och av historien att döma. Nu får hon draghjälp av media, säkerligen via sin flyktingadvokat, i syfte att manipulera processen vilket för övrigt kommer fylla advokatens fickor med mer av skattebetalarnas pengar.

Ingen tar sig hit på det sättet utan att vara välfinansierad och ha en organisation/klan i ryggen. Det är i sig skäl nog att avvisa dem. Asylmottagningen ska vara för riktiga flyktingar.
20 kommentarer:

 1. Åh vad jag hatar islam. De har fan inget här att göra. Den här tjejen kommer aldrig i hela sitt liv få ett arbete i Sverige. Ett helt liv kommer hon att parasitera på oss.

  SvaraRadera
 2. 14 år, gravid, Somalia... DET ÄR FÖR TUSENDE GÅNGEN INGA FLYKTINGSKÄL! Hon ÄR inte heller flykting, som tidningen skriver. Hon är en asylsökande som fått avslag. F ö är ingen flykting innan asylansökan prövats och OM permanent eller temporärt uppehållstillstånd beviljas SOM FLYKTING!

  SvaraRadera
 3. Skönt att någon orkar skriva nyktert kring sådana här historier!

  "Ensamkommande flyktingbarn" har blivit en luktrativ täckmantel för föräldrar i fattiga delar av världen, som långt ifrån att se till sina barns bästa skickar ut de på farliga strapatser så de kan ta sig till länder som Sverige där de ska hitta jobb och skicka så mycket pengar som möjligt och få hit släktingar. Snälla, låt det här ta slut någon gång, det är väl inte så konstigt att invandrare skrattar åt svenskarna som är så naiva, inte konstigt att de ser svenskar som idioter.

  SvaraRadera
 4. Ta en påse chipstill och fortsätt hitta på saker, det är lugnast så.
  Håll dig bara inomhus och till din närmaste släkt, så blir livet nog bra till slut.

  för allt är ju "deras" fel....

  SvaraRadera
 5. Spyr på medias snyfthistorier om islamiska ankarbarn... orka!!

  SvaraRadera
 6. jag mår illa av att läsa skiten som ni skriver,,,,,heregud ni tror att ni vet allt om islam men tyvär ni har så jävla fel,och det står inget om islam i artikeln,så läs noga innan ni hoppar och blandar in religon i det här,jag är ifrån somalia,har bott här i 19 år,har jobb och utbildning och JAG HAR ALDRIG sökt socila bidrag,har SVENSKA vänner som är helt friska och får social bidrag,dem festar och njuter av sitt liv medans jag måste upp tidigt och jobba för nånstans måste dem ju få in sin försöjning(mina skatte pengar)jag tycker om mina vänner trots allt och ser inte ner på dem för det men sant är saken.DET finns andra somalaier som jag som är muslim och jobbar för sina pengar och tyvär måste försörja lata svenskar som inte orkar jobbar,så snacka inte om att vi är en belastning,lika många dåliga invandrare så finns det lika många svenskar.och vad har ni med att göra om dem skickar pengar till sina familjer,är det inte pengar dem har jobbat för?????går inte ni och shoppar,går ut på krogen,nöje,för pengar ni kanske jobbat för???skulle vi invandrare döma er för det??vi invandrare hjälper våra familjer,och att skicka pengar är en del av det hela,det är pengar vi jobbar för(vi som jobbar) och har all rätt att göra vad vi vill med dem.fy skämms på er................

  SvaraRadera
 7. Våra riksdagspartier, alla sju, driver sakta Sverige mot ett nationellt självmord. Vi kan ta somalierna som exempel:

  Att i dessa tider öppna slussarna för världens i särklass svåraste flyktinggrupp, måste vara höjden av idioti. Dessa stackars människor kommer från ett sociokulturellt kontext som är särdeles illla rustat för integration och samverkan med det västerländska samhället. Man kan förstå att livet här kan te sig lockande för en somalier, som får lika mycket i sociabidrag i månaden som han i genomsnitt tjänar på ett helt år hemma i Somalia, men de mår inte alls bra här! Psykiska sjukdomar, ett utbrett drogmissbruk, starka patriarkala strukturer, analfabetism, religiös rigiditet och till vidskepelse angränsande trosuppfattning…. Sammantaget ett recept på katastrof!

  Nu, när alltså ett minskande antal skattebetalare skall försörja ett stigande antal individer som har sin utkomst genom de allmänna trygghetssystemen, kommer således Sverige att berikas av…. kanske så många som hundratusen svårintegrerade småjordbrukare och boskapsherdar till! Vem ska anställa dessa människor, som i många fall är analfabeter?

  Det enda positiva i sammanhanget är att inte ens den hårdföraste anhängare av det Mångkulturella Paradigmet överlever ett par berikande kulturmöten med den här gruppen. Var helst de drar fram, följer katastrof. Bostäder de bott i måste totalsaneras, deras barn är sällsynt resurskrävande i skolan och barn skaffar man sig gärna MÅNGA utav, då varje unge genererar ytterliggare en årslön i form av barnbidrag. Somaliska kvinnor är föremål för riktade insatser från Stockholms Läns Landsting, då de i hög grad mår psykiskt dåligt av att leva här. De misshandlas av sina män, vilka helst tillbringar dagarna med religiösa grubblerier eller med att idissla den milt hallucinogena drogen khat, vilket i sin tur leder djupare ner i psykisk ohälsa och utanförskap.

  Somalierna är, kort sagt, Svarte Petter i den internationella Flyktingindustrin. Sverige har nyss dragit kortet ur leken och dömt svensk invandrings- och integrationspolitik till en lång och kostsam ökenvandring, kantad av extrem islamism. Vi är sakta men säkert på väg mot ett nationellt självmord om vi inte ändrar riktning snart.

  SvaraRadera
 8. Jag är svensk. Ärr det nån jag inte vill ha mitt land så är det såna som ni: bidragstagande surputtar till kräk som skyller allt på andra och berömmer varann för att att vara "modiga".

  Kom igen när du varit gravid 14-åring och sökt asyl i ett främmande land, utan att ha nåt att återvända till. Det kallar jag modigt.

  SvaraRadera
 9. Sjukt att gammelmedia lägger ut såna här historier, skriv istället om hur välfärden demonteras när vi ska ta hand om halva jordens befolkning och föda dem med våra skattepengar nu får de fan vara stopp.

  SvaraRadera
 10. Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

  www.korta.nu/jc

  Hade hennes penna varit ett svärd hade huvuden rullat i svensk politik! Hon är, mig veterligen, den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran.

  SvaraRadera
 11. Innan du börjar kväka kanske du skulle kolla fakta. Ensamkommande flyktingbarn får uppehållstillstånd enligt andra regler än tex. familjer eller vuxna. Detta betyder bla. att de inte har rätt att anhöriginvandra släktingar/föräldrar. Så ditt ankare kan du köra upp i röven din outbildade fjant.

  SvaraRadera
 12. vet hon namnet på den svenska somalier som våldtog detta 14-åriga flickebarn??

  SvaraRadera
 13. Sverige skiter ju i sina lagar och regler så de kan du ju använda som dasspapper om du vill... Ensamkommande flyktingbarn (i majoriteten av fallen "ensamkommande invandrarmän") drar hit sina anhöriga som mirakulöst hittas en kort tid efter de fått uppehållstillstånd. För övrigt gällande denna snyfftis...jag betvivlar att hon är 14 år. Se på undersökningarna som gjort i grannländerna våra - majoriteten av alla "flykting barn" ljuger om sin ålder. Samma tester borde göras här men det lär ju aldrig ske för då skulle ju politikerna se dumma ut. Vidare gällande anhöriginvandringen - då Danmark testade lite DNA kom de fram till att typ 80% av alla "anhöriga" inte var släkt.

  SvaraRadera
 14. Till alla korkade idioter som tror att invandrare bara äter socialbidrag, det är fel. Ett mångkulturellt samhälle är nyckeln till ett framgångsrikt samhälle. Precis lika mycket som det behövs män OCH kvinnor på en arbetsplats så behövs det svenskar tillsammans med andra nationaliteter. Vi lever i en globaliserad värld och kommer inte komma någonvart med bara svenska tankar.

  Dessutom, det är rasister och islamofober som gör att integration blir svårt. Visst finns det mycket rasism bland invandrare också men bara du kan välja hur du vill vara. Vill du lösa problemet eller vill du bara slänga runt med anklagelser.

  Självklart skall inte en gravid 14:åring skickas till Italien. Oavsett skäl så är graviditet i samband med ålder ett tillräckligt starkt skäl enligt mig för att inte skicka denna flicka till ett okänt öde...Det är inte dumt och naivt, det är mänsklig solidarite, vad skulle världen annars bli. Jag vet, full av idioter som de flesta ev er här som skrivit inlägg!

  SvaraRadera
 15. EU-land efter EU-land försämrar levnadsvillkoren för asylsökanden. Och Sverige tar som sin uppgift att ta emot de som reser vidare och dyker upp här. Det blir lönsamt för övriga EU att Sverige uppträder som det stora samvetet och tar emot alla som ingen annan vill ha.
  Vi svenskar får hålla till godo med försämrad välfärd, sänkta pensioner och ett land som når europeiska toppnoteringar i brottsstatistiken. Men det finns ju ett parti som vill se till svenskarnas bästa, och det partiet blir mitt val i höst. Sverigedemokraterna! / Anna

  SvaraRadera
 16. Härligt jobbat, grabbar! Som utlandssvensk både skäms jag över den sörja ni skriver, och är glad att jag slipper bo i samma land som er.

  Sup nu inte upp hela a-kassebidraget i helgen.

  SvaraRadera
 17. För det första så har hon inga flykting skäl. Hon säger själv att hon kom till Italien för att arbeta. För det andra så undrar jag hur vi kan vara med i EU om alla andra meddlemsländer är hänsynslösa rasister? Jag har diskutera invandring med folk ifrån många länder. Även muslimer. De muslimer jag talat med känner ingen sammhörighet med sina somaliska trosfränder. Tvärtom.

  SvaraRadera
 18. Till "Scaber Nestor", anonym 03:08, 08:39 etc.

  Att få politiskt korrekta människor som er att bröla i dumt ursinne är den finaste komplimang jag kan få. Tack.

  SvaraRadera
 19. Asså du är ju bara för korkad! Fattar du inte att utan invandringen hade vi ju inte haft kebaben eller Zlatan. Har du tänkt på det va????? Och vem hade betalat för alla våra pensionärer om vi inte hade alla arbetsamma mänskor från Somalia, Afganistan, Irak och Kosova? Fattaru inte att de e deras kompetens och nätvärk som får hela exporten att fungera, va? Vart skulle vi sälja alla våra varor annars kan du svara på det??? Utan Rosengård och Rinkeby stannar Sverige!

  //Petronella

  SvaraRadera
 20. Hej Petronella,
  När du blir stor kommer du förstå att allt som skrivs av krönikörerna i Aftonbladet och Metro inte är sant. Ytterst lite faktiskt.

  Men inte ens de påstår att det är somalierna som håller igång svensk exportindustri. De är dock mycket aktiva inom vissa former av import (släktingar, khat), så det kanske var det dina ystra vänner inom Dum Vänster menade?

  Lycka till med din medicinering! Hoppas doktorn får dosen rätt nästa gång!

  SvaraRadera