fredag 23 juli 2010

O härliga mångkultur!

I SvD rapporteras om hur Leicester förväntas bli första stad där ursprungsbefolkningen -engelsmännen- blir en minoritet. Givetvis utlöser det hallelujarop hos maktens megafoner och deras comical sidekicks. Deras törst efter goda nyheter är begriplig, det är inte mycket annat som blivit som de profeterat.

I själva verket krävs det ett  lysenkiskt förhållningssätt till verkligheten när man lyfter fram enstaka och i det stora hela irrelevanta exempel för att rättfärdiga en ideologi som i alla avseenden är ett katastrofalt misslyckande.

Om man begränsar sig till artikeln i fråga så är det slående hur intellektuellt stagnanta de mångkulturella propagandisterna är. År ut och år in upprepar man samma trötta och korkade klyschor. Kanske har man gett upp? Varje gång de försöker "ta debatten" så blir de grundligt överkörda av den enkla anledningen att det är den andra sidan som sitter på de relevanta argumenten. Så då återgår man till pseudoreligiösa lyckoargument och upprört moraliserande över att det finns de som säger emot. Exempel på den första kategorin finns också i artikeln, levererat av en anglikansk präst som sadlat om från Kristendom till det mer världsliga lyckorike som utlovas av mångkulturen.

"Vi äter multikulturellt. Varför inte njuta av resten också, säger han."

En klassiskt mångkulturell dumism som faller sönder så fort man tittar på den. När vi tagit bort den kryddstarka maten, vad är "resten"?

Sharia? Klanvälde? Könsstympning? Hedersvåld? Skolbränder? Khatmissbruk? Inavel? Korruption? Inbördeskrig? Eller varför inte gårdagens exempel, upplopp för att man förlorar en fotbollsmatch?

Den näsvise mångkulturalisten invänder genast att vi minsann har svenska fotbollshuliganer också. Touché. Grattis, känns det bättre nu? Och när det gäller resten? Allt det där andra jag räknade upp innan? Den njutbara resten, hur var det med den?

DN, GP, Sydsvenskan

15 kommentarer:

 1. Visst har vi fotbollshuliganer, men är dessa vuxna män som attackerar barn?
  Självklart inte men detta fenomen är intet på något sätt nytt, titt som tätt så hör har man talas om någon far/farbror/kusin som rusar ut på planen och brukar våld/hot i någon korpfotbolls match eller liknande.
  Den gemensamma nämnare är:.........?

  SvaraRadera
 2. Svenska fotbollshuliganer innehåller till att börja med en grav överrepresentation av första och andra generationens invandrar. Utöver detta så slår inte svenska klubbars fotbollshuliganer normalt sett ned ungdomsspelare i motståndarlagen utan klappar alltsomoftast till varandra.

  SvaraRadera
 3. kasta ut dessa huliganer ur landet.
  först bjuder vi på gästfrihet.sen beteer de sej som vildåsnor vissa.

  usch man vill spy....

  SvaraRadera
 4. Slöddret från dessa länder kan helt enkelt inte uppföra sig som människor. INTE SVÅRARE ÄN SÅ!

  SvaraRadera
 5. "Om man begränsar sig till artikeln i fråga så är det slående hur intellektuellt stagnanta de mångkulturella propagandisterna är. År ut och år in upprepar man samma trötta och korkade klyschor. Kanske har man gett upp?"

  Nej, jag tror inte det. Jag tror att det är fel att tro att det mångkulturella projektet har misslyckats, sett ur de ivrigaste förespråkarnas synvinkel. Jag tror också att det är fel att tro att deras argument är ett uttryck för deras verkliga åsikter. Om du tänker noga efter och jämför med vad de har för ståndpunkter i andra frågor, särskilt de åsikter som, åtminstone på 70-talet, redovisades öppet i medierna - det där om att 'krossa borgarstaten' o.s.v. Nej, jag tror att de i själva verket är jublande nöjda och glada. De känner nog att målet är nära nu.

  SvaraRadera
 6. Det är dags för svensken att vakna..... man behöver inte säga mer.

  SvaraRadera
 7. Ah underbart! Svenssonrasismen är underskattad.

  SvaraRadera
 8. "Svenssonrasism" !!!

  Är det vad du kallar fullständigt naturliga och alltför tafatta kommentarer till den strukturella terrorismen bland islamisterna ? Är du helt slut i huvudet ?

  SvaraRadera
 9. Återigen visar svartskallar att de inte har i civiliserade västland att göra!!!

  SvaraRadera
 10. Ja vi renrasiga svenskar kan ju vara stolta av att inte ha någon fotbollshuliganism över huvudtaget.

  Igår såg jag en invandrare cykla mot rött. Typiskt invandrare!

  Idag såg jag en invandrare skrapa trisslotten med nageln istället för en krona. Typiskt invandrare!

  Dom är terrorister allihopa!

  (Utom Zlatan och Henke förstås...)

  SvaraRadera
 11. Jag undrar varför det inte går att kommentera på tidningarnas sidor...

  Jag har inga andra kommentarer förutom att jag är förvånad att så pass många irakier som 300 kunnat åka till Sverige bara för att titta på fotboll under Gothia cup. Det är visst inte så illa ställt där nere som man kan tro. Bra för Irak! Kanske detta innebär att inga irakier längre behöver fly landet samt de som flytt kan flytta tillbaka?

  SvaraRadera
 12. @Svenskar är Autobots Muslimer är Decepticons:
  Men... är inte Henke o Zlatan typ... negrer eller nåt?

  Nu blir man ju helt snurrig i huvudet av alla olika härkomster...

  ...vad kan detta betyda!??

  VEM ÄR VI!?

  SvaraRadera
 13. Det finns en anledning till att Svarta listan hos http://www.stff.se/ ser ut som den gör år ut och år in.

  SvaraRadera
 14. "Svenskar är Autobots Muslimer är Decepticons", du läste aldrig själva bloggposten va? I sista stycket finns en passage om den näsvise mångkulturalisten. Du kanske känner igen dig.

  SvaraRadera
 15. Visst. Du är dum i huvudet, så du kan nog inte fatta detta. Men titta på en helt vanlig fotbollsmatch i din egen stad... Vakterna och poliserna som samhället betalar är inte där för skojs skull.

  Fotbollen är en cancersvulst som måste skäras bort. Likaså ishockey.

  SvaraRadera