tisdag 18 december 2012

Ljuva mångkultur

Dagens mångkulturella triumf utspelades i Göteborg där en lynchpöbel på bataljonsnivå löpte amok över någons kränkta heder. Som svensk träl kan man inte annat än tacka för ännu en dos kulturberikning.

Precis som vår härskarklass i sina kanslier och på sina redaktioner önskat så är det gamla Sverige i snabb upplösning. På så vis kommer vi bort från den enfaldiga homogenitet som gjorde Sverige till av de tryggaste, bäst fungerande och fredligaste länderna i modern historia. Vilket tur att det är slut på det. Istället har vi kammat hem miljonvinsten när vi får ett samhälle som är Irak, Afghanistan, Somalia och Syrien (med flera!) i salig blandning.Som svensk träl hoppas man ju också att media mörklägger så mycket som möjligt kring upploppet så vi kan gå tillbaks till att älta tre svennar som bar på järnrör några meter en sommarnatt för två och ett halvt år sedan. Det är mycket viktigare.

Allra underdånigast,
K

GP, GP, GP, HD,
FT, FT, FT,

5 kommentarer:

 1. Ett kollage med nio bilder och texten "En bild säger mer än 1000 ord".

  Stor humor.

  SvaraRadera
 2. Kan du forklara for mig hur i hela friden detta har nagot med mangkultur att gora? Fortal och upplopp, vilket detta galler, ar tva handlingar kring vilka det finns lagar och regler. I de fall handlingarna klassas som brott ar det kriminella handlingar, for vilka vi har straff. Var kommer mangkulturen in? Ar fortal och upplopp mangkulturella handlingar? Det vore en marklig slutsats eftersom det existerade innan vi hade ett sa kallat mangkulturellt samhalle i Sverige. Eller blir handlingarna mangkulturella handlingar nar det ar nagon med en icke svensk bakgrund som utfor dem? Det vore ju ocksa markligt. Kriminella handlingar borde ju vara kriminella oavsett vem som utfor dem. Och vem bestammer nar det blir ett mangkulturellt fenomen och nar det bara ar en vanligt hederlig svensk kriminell handling? Eller ar en kriminell handling alltid ett multikulturellt problem? Drar du ett lika med tecken mellan kriminalitet och mangkultur? Det vore ju ocksa onodigt, varfor har tva ord for ett och samma fenomen? Vi har ju redan lagar och regler for kriminella handlingar. Dessa borde ju rimligen galla for alla.

  Nej jag forstar faktiskt inte var mangkulturen kommer in. Kan du forklara detta vore jag oerhort tacksam eftersom det ar en asikt som ofta forekommer och jag vet inte riktigt hur jag ska stalla mig till den.

  Tack pa forhand for din forklaring!

  Mvh,

  Anna Persson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle vilja påstå att detta har i högsta grad med det mångkulturella experimentet att göra. Aldrig förr i historien har kulturer tvingats anpassa sig efter de mångkulturella fantasier som råder idag.

   Jag kan inte påminna mig ett enda liknande upplopp baserat på inbillad "heder" som dessa. Sant är att nätmobbning förekommit tidigare , men aldrig med dessa resultat. Jag vet nu inte mer än vad du gör, men vad jag kan se så var det mest såna som kan identifieras som vissa begränsade "typer" av "invandrare" som deltog i detta upplopp.

   Med det naturligtvis inte sagt att varenda individuell invandrare, oavsett generation eller ursprung, kan beskyllas för att agera och tycka som de exempel som deltog i denna yttring (förstår inte varför det finns folk som tror det) men med experimentet har vi lärt oss att tendenser finns. Det är inte inte tendenser som finns hos er svenskar. Detta uttryck skulle jag vilja påstå handlar om en syn på livet, världen.

   Skillnaden mot tidigare nätmobbningar verkar här vara subjekten för mobbningen. Det är nog inte många som skulle fövänta sig liknande saker om till största delen blonda svenska tjejer blev beskyllda för att vara horor. I alla fall har vi inte sett det hända när det hänt tidigare. Dylika beskyllningar pågår ju varje dag i multikulturella skolor. Säkerligen också i etniskt svenska skolor, bara inte lika ofta förekommande i de senare.

   Och ja, jag är en sk "kulturrasist" som tror att alla människor på jorden är som en del svenskar.

   Radera
  2. asch... ett "inte" kom inte med i meningen: "...som tror att alla människor på jorden är INTE som en del svenskar."

   Radera
 3. Hej Anna,
  Tack för din kommentar. Jag vill först säga att jag beundrar ditt mod med att vara så rättfram med en frågeställning som av många skulle uppfattas som obildad på gränsen till självutplånande. Så därför ska jag göra mitt bästa att hjälpa dig.

  Jag vill först vilja uppmana dig att studera bildmaterial som jag dels länkar till i bloggposten, som finns på Youtube och på andra ställen från dagens upplopp. Använd etablissmangsmedia om du inte känner dig bekväm med Avpixlat, Fria Tider och andra oberoende forum. I bildmaterialet finns en del ledtrådar vågar jag påstå. I synnerhet är det intressant att studera pöbelns etniska sammansättning och sedan ställa sig frågan om det ens hade blivit ett upplopp utan den överväldigande delen ungdomar från MENA-länder med omnejd?

  Sedan vill jag varmt rekommendera att du granskar brottsstatistiken 1950-2012 och jämför med den omvända kolonisation som pågår av Sverige.

  Som särskilda fördjupningar föreslår jag att du studerar hur frekvensen av hedersrelaterat våld mot kvinnor och barn, boskapsstölder, narkotika- och sexualbrott ändrats de senaste 30 åren.

  Därtill kan du läsa rapporter om hur antalet invandrardominerade problemområden i våra städer vuxit kraftigt de senaste decennierna och jämföra med var man rutinmässigt kastar sten och brandbomber på polis och räddningstjänst samt bränner bilar. Spännande värre. Jag hoppas jag inte förstör upptäckarglädjen för dig om jag ger några ledtrådar: det är inte Äppelviken, Lidingö eller Södermalm.

  Om det fortfarande återstår några frågor när du är klar med detta så är du givetvis välkommen tillbaks så ska vi räta ut frågetecknen.

  Vänligen,
  K

  SvaraRadera