lördag 18 september 2010

Därför röstar jag på Sverigedemokraterna

Hetsen mot SD har blivit ännu mer grotesk under valrörelsens sista veckor. När en av deras riksdagskandidater överfalls och torteras så säger statsministern att Sverigedemokrater mer eller mindre får skylla sig själva. När deras möten saboteras av trotskisterna i Rättvisepartiet Socialisterna och andra vänstertroll så gör Stockholmspolisen minsta möjliga som krävs för att kunna påstå att man skyddat mötesfriheten. Statsvetare sitter i radion hävdar att det inte är ett allvarligt demokratiproblem när SD får sina möten förstörda eftersom det finns andra sätt att få ut sina budskap än nämnda torgmöten. Nu är har SD även fått sin hemsida hackad så snart återstår väl bara en telefonkedja.

Med allt detta har etablissemangssverige visat upp sig i all sin glans och mitt förtroende för dem är kört i botten. Media ska vi inte ens tala om, men där förväntade man sig inget annat än spökhistorier och propaganda.

Man kan undra hur mycket, våld, hot och trakasserier ett dissententparti ska utsättas för innan våra makthavare tycker det har gått för långt?

Sverige är en demokrati i förfall, en demokratur: "I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps."

Samtidigt är det politiska- och massmediala etablissemanget den bästa valmotorn SD kan få. Lögnerna, hysterin och de klumpiga försöken till censur talar sitt tydliga språk och det fått många -inklusive undertecknad- att drivas i armarna på SD.

Vår tids adel på våra redaktioner och partikanslier är själva sinnebilden för hyckel, kälkborgerlig dekadens och mobbarmentatlitet.  De hyllar "mångkulturen" men bor och verkar i det överklassreservat som är Stockholms innerstad. Man fyller sina fickor med våra skattepengar men har inga problem med att utförsäkra svårt sjuka. Man kritiserar andra länder rörande demokrati och mänskliga rättigheter men har inga problem med att låta åsiktsförföljelse pågå i det egna landet och reagerar med ursinne när någon annan kritiserar dem.

Sverige förtjänar bättre än det. De av oss medborgare som tar sitt samhällsansvar, betalar sina skatter, följer lagarna och fullgör sina skyldigheter förtjänar bättre än att ledas av en skock posörer vars främsta egenskap är en högdragen feghet.

Därför läggs min röst på SD i årets val.


SvD, SvD, GP, Sydsvenskan, Sydsvenskan, DN, Aftonbladet

2 kommentarer:

 1. Några frågor:
  1) Jag håller med om att alla i en demokrati ska ha mötes- och demonstrationsfrihet. Gäller inte detta SD:s motståndare lika mycket som SD?
  2) Jag kan köpa att andelen invandrare som begår brott är högre än andelen infödda svenskar som gör det, visst. Men varför ska alla invandrare som inte begår brott få sota för det fåtal invandrare som är kriminella? Bör inte alla människor ses som individer istället för som godtyckligt definierade grupper?
  3) Sverige kränker just nu den mänskliga rättigheten till ett privatliv skyddat från godtyckligt ingripande för hundratusentals svenskar, genom FRA-lagen. Varför talar inte SD om det, om mänskliga rättigheter är så viktigt för er?

  SvaraRadera
 2. Först ska jag säga att jag inte är organiserad i SD eller har någon inblick i deras verksamhet. Jag har läst en del av deras material, följt rapporteringen om dem och beslutat rösta på dem.

  1) Jo visst har de också mötesfrihet. De kan ordna egna möten där de protesterar mot Sd, slåss med polisen och för oväsen. Mötesfrihet är inte rätten att förstöra andras möten, det är raka motsatsen.
  2) Jag ser inte hur alla invandrare får sota för att man vill minska invandringen. Individargumentet är väl atomistiskt. Alla ingår i ett kulturellt, socialt och religiöst/ideologiskt sammanhang (även de som bara ser "individer"). Olika grupper värderingar och sedvänjor har olika möjlighet att integreras i det svenska samhället.
  3) Rörande FRA och mänskliga rättigheter så är det där ett påstående som får stå för dig. Att FRA skulle "godtyckligt ingripa" mot hundratusentals svenskar låter som typisk piratpartistisk förföljelsemani. Jag kritiserade för övrigt hycklet hos kaviarvänstern i Stockholm som ska kritisera allt och alla men bränner en säkring när de får en slev av den egna medicinen från Danmark.

  SvaraRadera