lördag 12 juni 2010

Kulturberikning!

Till morgonkaffet kunde man idag -även denna dag- via nyhetsflödet njuta frukterna av de senaste 25 årens kolonisering av landet. Eftersom det inte skulle föresväva en rättänkande skattebetalare att betrakta detta som annat än oproblematisk berikning och mångfaldigande av den svenska kultur som tidigare så andefattigt fokuserade på strävsamhet, pliktkänsla och laglydighet så får man istället glädjas över hur snabbt hela samhället har präglats av den nya ordningen.

Nu finns det många berikningsformer: skolbränder, upplopp, bidragsfusk, könsstympning, djurplågeri, våldsbrott, narkotikabrott, boskapsstölder (!) och terrorfinansiering för att nämna några. Men den berikningsform jag tänkte fokusera på idag är det som i rasistiska kretsar brukar kallas "sexualbrott".

Nattens skörd innefattar således två överfallsvåldtäkter i södra Stockholm, en kvinna som drogades och våldtogs i en trappuppgång i Vällingby och en gruppvåldtäkt i Motala. I Stockholmsområdet blev det fem våldtäkter, i Göteborg två och så den ovan nämnda gruppvåldtäkten i Motala. Det blir åtta på en natt, om jag nu inte missat någon.

Nu ska i rättvisans påpekas att vi också fått kryddig mat, ringdans och ett nytt näringsfång kallat "flyktingadvokat" så det väger ju upp mer än väl.

Eller?

Allra underdånigast,
K

DN, GP, Sydsvenskan, Barometern, Aftonbladet, Aftonbladet, Expressen, Helsingborgs Dagblad, Smålandsposten

11 kommentarer:

 1. Inför kemisk kasttrering av överfalls-våldtäktsmän.På kemisk väg med tablett med nedsättande av könshormonsproduktionen.
  Kombinera med elektronisk fotboja 15-20 år.
  Tänk på att den kvinna heller barn som blivit utsatt ofta har ett brännmärke av smärta hela livet pga övergreppet.
  Hårdare straff 15-20 år är en annan väg

  SvaraRadera
 2. Är det bara på mitt Internet som det inte uppges varifrån förövarna kommer eller var det bara dina generaliseringar?

  SvaraRadera
 3. Ja och PK DN vill inte skydda andra kvinnor från att undvika våldtäkter. Detta gör man så bra genom att undvika ett signalemente för de som förekommer i dessa sammanhang konstant. Det är väl så kanske att man först uppdagar att det finns ett problem när man själv blir drabbad. Att någon de fantastiska skribenternas döttrar blir kulturberikade....

  SvaraRadera
 4. nejdå det är svenskar som våldtar mest, det säger vänstern å dom vet

  SvaraRadera
 5. Ja, för det är ju bevisat att 100% av alla skolbränder, upplopp, bidragsfusk, könsstympning, djurplågeri, våldsbrott, narkotikabrott, boskapsstölder och terrorfinansieringar utförs av invandrare.
  Jeez..

  SvaraRadera
 6. Hoppas det var några vita svenskar inblandade i dessa fall så kan bloggaren skämmas lite för att skriva vad som helst.
  Inga fakta, bara spekulationer. Svagt.

  SvaraRadera
 7. Meleysha: Mycket möjligt att det var en eller 2 men du kan fortfarande inte ignorerar de faktum att invandrare är mer belägna att våldta.

  http://www.youtube.com/watch?v=7ncElNwBeT8

  SvaraRadera
 8. "Mer benägna att våldta"?

  Iofs är svenskar mer benägna att våldta och döda barn.
  De senaste årens hemskaste fall (Bobby, Engla etc) är ju ursvenska gärningsmän och kvinnor.
  Förresten, att åka utomlands och sätta på små thai-pojkar i pruttan - det är ni duktiga på också.

  SvaraRadera
 9. Om en av dessa våldtäkter visar sig ha utförts av en svenskfödd gärningsman, så är det denna gärningsman vi kommer att få läsa om i media framöver. De 4 övriga våldtäkterna kommer media att tysta ned.
  Så är verkligheten i Sverige idag.

  SvaraRadera
 10. Kom in i matchen! Sök fakta på nätet, läs inta bara vad media i Sverige skriver, de är politiskt korrekt och skriver inte om vilka problem vi har med invandrarrelaterade brott eller överhuvudtaget baksidan med massinvandring från de s k MENA-länderna.

  http://www.youtube.com/watch?v=bir5vMv4sEg&feature=player_embedded

  Sätt in mer poliser? Ska det ligga en polis i varje buske??
  http://www.dn.se/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859
  http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

  Läs och jämför med Norge och Danmark där invandrarkritiken debatteras. Varför, jo där finns invandrarkritiska partier med i deras riksdag, inröstade av deras medborgare.
  Nu saknas bara några röster till på SD så kommer vi få se en mer ärlig och öppen debatt efter valet i höst.
  Aldrig tidigare har din röst varit mer värd för Sveriges framtid, om vi ska ha säkra gator, trygg framtid, sunda värderingar och ett öppet samhällsklimat där invandrarrelaterade frågor inte är tabu.
  Rekommenderar alla att läsa och jämföra vad norsk media skriver om brott och vilka som utför dessa; vg.no - aftenposten.no - dagbladet.no

  Det finns fakta och undersökningar som visar att runt 70% av alla anmälda fullbordade utomhusvåldtäkter har gärningsmän födda i utlandet, de s k MENA (muslimska) länderna är kraftigt överrepresenterade.
  Jag tycker detta är djupt tragiskt.
  Att media mörkar vilka som står bakom brotten har att göra med att de inte vill främja främlingsfientliga vindar. En sådan vindpust skulle göra att SD kommer till Riksdagen som vågmästare.
  Så invandrarkriminalitet mörkas i media och av politiker.

  http://politisktinkorrekt.info/2010/06/11/kort-om-politiskt-inkorrekt/

  SvaraRadera
 11. Alltså, ja, det är förjävligt att invandrare är grovt överrepresenterade i brottsstatistiken, men det är mycket farligt att gå på fördomarna och dra alla över en kam.
  Two wrongs doesn't make a right.

  SvaraRadera