söndag 13 juni 2010

Mer skattepengar åt helvete

Rinkebyakademin ska byggas upp igen lovar en moderat politiker på DN debatt. Den mångkulturella prestigen kräver det. Eftersom mångkulturalismen är en religion för våra styrande så är språket därefter:

"Under Rinkebyakademiens vingar har unga givits uppmärksamhet och äntligen blivit sedda. Här har lärare, elever, föräldrar, arbetstagare och företagare tillsammans skapat en miljö där alla givits en chans att bli en del av en växande och spännande Stockholmsregion, oavsett bakgrund.

Det här inte bara ett startskott för ett ännu bättre Rinkeby. Det är också startskottet för ett ännu bättre Sverige. Med en utbildningsmodell som är förankrad i samhället skapar vi en helt ny typ av helhetssyn, en syn som ser utbildning som en integrerad del av samhället. Långsiktig utveckling och långsiktigt tänkande bygger långsiktig integration. De idéerna kan aldrig någonsin brinna ner. Den elden måste spridas."

Finns det någon annan del av politiken som engagerar Husbond och hans hjon så mycket som omsorgen om invandrarna? Inte blir det sådant svulstigt tal när de pratar om pensionärerna, vården eller rättsväsendet? På sin höjd trötta löften om att de inte ska sabba allt lika mycket som de gjorde under förra mandatperioden, eller åtminstone att de ska försöka sabba det på nya sätt. 

En sak har moderaten rätt i, elden kommer att spridas och vi alla kommer att få betala för det.

1 kommentar:

  1. Instämmer. Inlägget var nog ett av det mest naiva jag läst på länge. Tomt fyllt av floskler och mera av mina surt förvärvade skattepengar till ytterligare en nedbränd skola. Sverige är i allt snabbare takt på väg utför. Om 15 år står vi med mössan i hand och tigger pengar av ?

    SvaraRadera