tisdag 7 februari 2012

Trälsamhällets återkomst

Reinfeldt flaggar för att man ska arbeta till dess man är 75 år gammal. Eftersom det här är något man gradvis ska vänja sig vid så börjar man med att släppa en ballong för att se hur reaktionen blir. Sedan följer en propagandakampanj för indoktrinera svensken till att tro att den härskande eliten vill hans väl, som vanligt. I början kommer man betona frivillighet, sedan nödvändighet och till sist demonisera de som trilskas.

Vill vi bibehålla vår ekonomiska standard måste vi vara beredda att arbeta längre säger Reinfeldt. Helst till dess vi dör tydligen, då medellivslängden för män är 78 år och de sista åren tyvärr brukar präglas av sjukdom och lidande (i synnerhet om Reinfeldts kompisar i Carema är inblandade).

Men det är ju inte vår ekonomiska standard det handlar om i slutänden. Det är vår härskande elits och deras växande klientgruppers ekonomiska välstånd man vill säkra. Den politiska klassen har för övrigt gett sig själva helt andra och ofantligt mycket generösare pensionsregler än resten av samhället. 

Det viktiga för Makten är dock deras projekt, där i synnerhet EU och massinvandringen slukar astronomiska belopp. De blir dessutom allt dyrare, något som uppenbarligen inte avskräcker Reinfeldt. För dem är det mer logiskt att låta den svenska ursprungsbefolkningen arbeta ihjäl sig istället, bara pengarna kommer in. Det är förmodligen bara en bonus om man håller folk sysselsatta så de inte har tid att fundera över vad det är för ett samhälle vi lämnar över till kommande generationer.

DN, DN, GP, GP
AB,

2 kommentarer:

  1. Blir inte bara arbeta till 75 års ålder, nästa steg är arbeta till döden, iofs så är medelslivslängden i Sverige: 81,35 år.

    Så det är inte många år man behöver spara ihop pension till, i snitt 6,35 år sen dör man.

    Så varför ens pensionsspara?

    SvaraRadera
  2. Företagen om de är smarta ser till att lobba bort allt pensionssparande för när nästa steg som är arbeta tills du dör inträder om ett par år så kommer det bara vara en onödig kostnad, dvs. man kan spara in även på det.

    SvaraRadera