tisdag 31 maj 2011

Håll en ny folkomröstning om EU-medlemskapet

Grekland kanske tar täten i bland länderna som balanserar på randen till ruin, men mönstret är tydligt. Spanien, Portugal, Irland, Storbritannien, Italien och det nyss nämnda Grekland knakar i fogarna och med dem Euron.

Vi lurades med i en union med löften om att vi skulle få behålla vårt oberoende, att det absolut inte skulle urholka vår standard när det gällde mat, kemikalier etc utan att Sverige tvärtom skulle visa vägen med sin höga standard. EU var ett fredsprojekt, en demokratisk gemenskap med de europeiska folkens bästa som främsta mål.

Allt var lögner. Istället har vi fått en härskarklass som har mer gemensamt med 1900-talets sovjetiska nomenklatura än de västerländska demokratierna.

Klåfingrigt detaljstyre om allt från snus till hur bananerna ska vara böjda, mygel, korruption, vanstyre och ett allt tydligare mönster där vår politiska klass och delar av näringslivet sätter sina egna intressen framför sina folk och länder.

Det är symptomatisk för hela EU-projektet att parlamentet inte är annat än en demokratiskt potemkinkuliss och att dess högsta representant för utrikes- och säkerhetsfrågor, fejkbaronessan Catherine Ashton aldrig har innehaft ett ämbete hon blivit vald till av folket och därtill vägrar svara på frågor om sitt påstådda samröre med sovjetisk säkerhetstjänst som kassör för den kommuniststyra "fredsorganisationen" CND på 80-talet.

Vi har rätt att kräva en ny folkomröstning efter mer än femton år som mjölkko (kommande slaktboskap?) åt detta överpolitiserade och vanskötta experiment.

Version 1.1

DN, E24, SVT, SR, SR, SR,

1 kommentar:

  1. Att sedan svenska politiker gör allt för att utplåna Sverige med den utomeuropeiska massinvandringen gör att man måste inse att Sverige är utsatt för ett omfattande angrepp, och det från de egna politikerna! När ska svensken vakna?

    SvaraRadera