onsdag 14 december 2011

Lotta vet bäst!

Det har visat sig att mordet på en fyraåring i Ljungby begicks av ett annat barn. I Sverige är man inte straffmyndig förrän man är femton år, så påföljd i den traditionella bemärkelsen är inte aktuell vare sig juridiskt eller praktiskt. Mig veterligen har ingen heller pläderat för någon slags lynchjustis i det aktuella fallet.

Ändå kan Maktens megafoner inte låta bli att plocka fram brännjärnet. Man vrider sina händer och bannar oss i förebyggande syfte. "Ni får inte ens tänka på vedergällning" säger socionomen Lotta Polfeldt på Rädda Barnen till DN. Vi får möjligtvis tycka synd om, förutsätt att vi gör det lika mycket eller mer om den som begick brottet än offret.

Svensken ska finna sig i att vara ett offerlamm och skatteboskap. Historiskt sett har vi fått nöja oss med att knyta näven i byxfickan, men dagens etablissemang har större ambitioner än så. Vi ska inte ens tänka tanken längre. Det spelar ingen roll vilken tanke det är så länge det inte är de av överheten godkända flosklerna. I övrigt ska vi låta oss hunsas, plundras och skändas så länge det passar makten och dess megafoner.

Undertecknad är till leda och förbannelse less på dessa skenheliga ormtungor som bär upp hela etablissemanget och i synnerhet kärringväldet i indoktrineringsindustrin. Att sådana här tragedier dessutom är ett näringsfång för Lotta Polfeldt och hennes gelikar gör det ännu osmakligare.

Ett första steg i att bryta deras makt är att neka dem tolkningsföreträdet. Så allra underdånigast, med krusiduller och extra socker ovanpå, stick och brinn kärringjävel!

K

DN, GP, GP, Exp,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar