fredag 29 juli 2011

AIDS-nostalgi

Så länge HIV/AIDS drabbade modeskapare, konstnärer, pk-intellektuella, skådespelare, musiker och möjligtvis reklamfolk i Västvärlden så var kulturvänstern förfasad. Nu drabbar den i huvudsak människor i tredje världen (sett till antal) och det skiter kulturvänstern fullständigt i, när de inte vill plocka billiga poäng på att att katolska kyrkan är emot kondomer förstås.

Dessutom är homosexualitet så trendigt numera att kulturvänstern ogärna tar upp att homosexuella män fortfarande är kraftigt överrepresenterade när det gäller HIV/AIDS i förhållande övriga befolkningen. Något kulturvänstern absolut inte vill ta upp är att det är resultatet av en promiskuös livsstil.

Alltså pratar man om hur hemskt HIV/AIDS var DÅ och låtsas som att det inte är ett problem nu, med undantag för de där i tredje världen som får sjukdomen för att påven inte låter dem använda kondomer*.

Allra underdånigast,
K

DN

* Det värst drabbade landet i Afrika är Swaziland där 26% av befolkningen beräknas ha HIV/AIDS. Bara mellan  5-10% av befolkningen är katoliker. Likaså Botswana med 24% smittade har bara 5% katoliker, Sydafrika med 18% smittade har 6% katoliker och så vidare.

Med ett minimum av intellektuell hederlighet får man då leta efter andra förklaringar än katolska kyrkan, till exempel synen på kvinnan i stamkulturerna, men av någon anledning brukar kulturvänstern vara ovillig att släppa en ideologiskt anpassad förklaring bara för att den inte stämmer med verkligheten.

2 kommentarer:

 1. "Vi har också ett barn som har hiv och det är absolut inga problem och som du säger det är inget man tänker på dagligen. Jag hoppas också att det kommer fler barn till Sverige och att stigma försvinner. Detta är absolut inget att vara rädd för."

  Läs mera om vad kulturvänstern anser är trendigt för tillfället, men framförallt i denna fråga, på följande länk: http://www.familjeliv.se/Forum-4-294/m55309240-1.html

  Dessa människor adopterar alltså selektivt barn med HIV/AIDS, och är förmodligen samtidigt med och arbetar för att få väck smittskyddslagar osv. Det är ju blott stigma som gör att folk inte vill ha smittan, och då gör det inget att inte berätta om det hela för t.ex dagispersonal, föräldrar till övriga barn, släppa lös den sexuellt aktive tonåringen framgent, lämna blod, osv osv osv...

  Hur stor är smittspridningen i Sverige via snällism om säg, 20år..?

  SvaraRadera
 2. Tack för den intressanta länken.

  SvaraRadera