tisdag 18 oktober 2011

Islamisterna och staten sitter i samma båt

Igår skrev jag om den miljardindustri som massinvandringen blivit med exempel på hur en ny samhällsklass av akademiker och byråkrater som får sitt uppehälle av detta.

Om man även i den här bloggposten tar avstamp i offentlig förvaltning i Norrland så hittar man att Dorotea kommun (2900 invånare) hyr in föreläsare för att hålla i en introduktionskurs om Islam och islamsk kultur. Inför kursen ska deltagarna ladda ner kursboken och göra ett självtestet. Det räcker med att titta på facit till självtestet så förstår man att det -som vanligt- rör sig om ren och skär propaganda.

För detta får det inhyrda företaget bidrag av EU:s socialfond och utöver det inkomster från sin övriga verksamhet.

Företaget som driver de här utbildningarna heter Aksaa islamutbildning. Bakom dem hittar man Det Yttersta Trädet ekonomisk förening. Deras verksamhetsbeskrivning rymmer allt från seminarier och utbildning till vandrarhem, arkitektkontor, import/export, snickeri och konditoriverksamhet. Ser man till deras biverksamheter så hittar man Islamkonsult, 786 Ark och Förskolan Honungsträdet.

Den som läst bloggposterna om Aman Care AB och Bismilahi Förskola* i somras vet att förskoleverksamhet (med mera) blivit ett lukrativt näringsfång i islamistiska kretsar. Den som vill veta vad 786 har för betydelse inom islam kan läsa det här.

Personerna bakom Det Yttersta Trädet är Muhammed Muslim och Max Dahlstrand. De är kopplade till en gren av Sunni kallad Deobandi och vars antivästliga radikala uttolkning har varit en inspirationskälla för talibanerna.

Det är således knappast några reformister som föreläser för våra beslutsfattare inom offentlig förvaltning, även om deras budskap är nog så anpassat till publiken för att förknippa Islam med största möjliga sötma. Ska man tro deras egen kundlista så är det en ganska diger skara vid det här laget.

Det skulle vara mycket intressant att gräva vidare på Det Yttersta Trädet och människorna bakom, men de har lämnat få spår bakom sig. Inga årsredovisningar eller nyckeltal och märkligt lite information om dem själva (bortsett från propagandan) har kunnat påträffas så här långt. Med en sådan diger kundlista och så många verksamheter, var tar alla pengarna vägen? Till vem? Eller vad?

***

Som dissident tenderar man ofta att sätta fokus på den synliga islamiseringen av samhället. Burkor, könsapartheid, kriminalitet för att finansiera islamism och givetvis terrorismen. Men den skulle inte vara möjlig om det inte vore för ett aktivt stöd från politik och samhällsförvaltning. Indoktrinering, feghet och opportunism gör att våra samhällsinstitutioner förgiftas inifrån.

Det gör det än viktigare att rösta i val för att vrida makten ur händerna på den korrupta klick i toppskiktet som driver det mångkulturella projektet. Men det är också lika viktigt att alla ansvarskännande medborgare granskar hur makten utövas i allt från departement till ditt lokala skolkök. Inte bara för att avslöja och kritisera felgrepp, utan även för att stötta den krympande skara tjänstemän i systemet som fortfarande utövar sitt ämbete samvetsgrant.

Allt för ofta hör man talas om hur de marginaliseras, motarbetas och mobbas av kollegor som i Toleransens namn inte tolererar någon annan åsikt än den Makten förmedlar. Det verkliga slaget om Sverige står än så länge inte på våra gator. Det står i utskott, konferensrum och komittéer. Om det politiska uppvaknandet en dag bär frukt men vi står med en offentlig förvaltning som är korrupt och inkompetent riskerar det att bli en pyrrhusseger som föregår undergången.

Allra underdånigast,
K

* Ett ämne som kommer att tas upp igen framöver.

1 kommentar:

  1. Det slår mig när jag läser din blogg att det är så få kommentarer.Kan det möjligen höra samband med det man kallar för sunt förnuft?
    För övrigt håller jag oftast med dig.

    SvaraRadera