torsdag 25 november 2010

Från broderskap till kollaboratörer

Det rapporteras att Broderskapsrörelsen inte längre ska vara kristen utan omfatta "alla" trosinriktningar. Med alla avses förstås Islam. Med tanke på att man sedan länge varit helt avkristnade, om de nu någonsin varit kristna då socialism och Kristendom är oförenligt (socialismen är per definition gudsförnekande), så har man istället lagt energin på att krusa för Hamaz och andra militanta islamistorganisationer.

Det är med andra ord inte svenska judar de hoppas locka nu. Eller hinduer, eller buddister och absolut inte ortodoxa eller katoliker som ofta har en mer nykter syn på vad islamisering innebär.

Det är i och för sig bra att broderskapsrörelsen anpassar sin formalia till sina åsikter. Nu kan det inte längre råda något tvivel om i vems sold de står.

I det korta loppet kommer dessa medlöpare och dhimmis säkert tjäna på att öppna upp för islamister. Problemen för dem kommer infinna sig när de inte längre fyller någon funktion som nyttiga idioter för sina nyfunna vänner. Historien är full av exempel på hur det kan gå.

SvD, Dagen, DN,
Dagen

6 kommentarer:

 1. Sämst och ingen logik, bara det eviga tjatet om en påhittad islamisering.

  SvaraRadera
 2. @Anonym. Vad menar du med islamisering? För att vi ska kunna diskutera så behöver vi veta vad du anser vara islamisering, eller vad du tror vi islamofober menar med islamisering.
  Nån uppfattning måste du ju ha om den saken, om du nu inte bara kände för att slänga ut en häftig oneliner för att verka som om du bryr dig.

  SvaraRadera
 3. Ja, det finns miljontals gudar att sätta sin tro till, så troende är nog i princip alla människor på jorden i så motto. Dock finns det bara en Frälsare som kan lova evigt gott och rättfärdigt liv, hans namn är Jesus Kristus, den ende som ger begreppet kristen något innehåll, övriga gudars tillbedjare nöjer sig med att kalla sig för troende, det till intet förpliktande.

  SvaraRadera
 4. Socialdemokraterna förefaller göra allt för att göra skäl för smeknamnet "Invandrardemokraterna". Ett naivt fjäskande för nya religiösa, fundamentala grupper kommer ju till slut bara slå tillbaka mot vårt relativt sekulära och jämställda samhälle. Jag undrar t.ex. när Sveriges muslimska råd tycker tiden är mogen för att starta ett eget parti? Eller satsar de på att infiltrera och överta ett etablerat parti? Eller nöjer de sig bara att påverka i nyckelpositioner?

  SvaraRadera
 5. Muslimerna tillämpar samma taktik som när HBT-rörelsen drev igenom hetslagen exklussivt åt sin egen grupp. Detta lyckades eftersom man hade invaderat samtliga partier där man krävt fram sina "rättigheter" som ordinär partimedlem, mycket smart och intelligent. Det hette att man ville ha samma rättigheter som övriga medborgare, men man ville ändå ha särlagstiftning åt sig själva. Ingen heterosexuell kan någonsin göra anspråk på att skyddas av hetslagen, man anses nämligen inte vara förföljd, detta eftersom HBT-folket inte anses förfölja någon, vilket är fel. De försitter sällan något tillfälle att förfölja heterosexuella, därvidlag skiljer de sig inte från övriga medborgare, något som aldrig genomskådades av politikerna.

  SvaraRadera
 6. Lägg ner hela broderskapsrörelsen! De som har en kristen tro kan ju gå till KD för att stärka de kristna värderingarna.

  Det är ju uppenbart att det ursprungliga syftet med rörelsen nu är helt borta. Vid starten ville de kristna socialdemokraterna gå samman för att kämpa för kristna värderingar inom partiet.

  Nu blandar de sig inte endast med muslimer utan med alla "troende". Som om alla troende har ungefär likadana väreringar. Och som om inte humanisterna är lika mycket troende. Är ateisterna numera deras enda "motståndare"?

  Tala om populism. BR har tydligen inga andra principer än att överleva och fånga röster till sitt parti. Det är säkert bara en tidsfråga innan muslimerna är i majoritet i rörelsen. De har ju i alla fall en styrka i att ha principer.

  Med andra kristna i t e x KD vill dock BR inte ha något att göra. Detta är lika obegripligt som om socialdemokraterna i sitt program skulle ange att de vill gynna de rika....

  SvaraRadera