onsdag 3 november 2010

Taliban söker fru

Med den sanslösa logik som bara politiskt korrekt nyhetsförmedling kan uppvisa så rapporterar DN att "Kärleksinvandring till Sverige ökar".

År 2006 var det enligt artikeln 17322 personer som fick uppehållstillstånd för nyetablerad anknytning. Förra året var det 22534 personer. "Svenskar" som träffat kärleken utomlands gjorde det företrädesvis i Irak, Somalia och Thailand. Bara den sista kan antas innefatta svenskar, om man nu kan förmå sig att utsträcka det romantiska skimret till att omfatta det neokoloniala tilltaget att hämta en fru i tredje världen. Men högt upp på listan hittar vi även andra kärleksnästen som Iran, Kosovo och Serbien. Hubba hubba!

Det som groteskt kallas för kärleksinvandring är bara en av varianterna på människosmuggling i den enorma organiserade brottslighet som göder sig på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Man skickar hit ett ankare som får uppehållstillstånd och sedan tar man hit släkten eller andra hugade spekulanter som kan betala för sig.

Mer romantiskt än så är det inte.

6 kommentarer:

 1. Fuck you, you have no idea how love feels!

  SvaraRadera
 2. Man kan ju kanske gissa att de här kärlekskranka människorna som hämtar hit partners frün Irak, Somalia osv inte haft svenskt pass så länge. Och.... att det kanske inte är så mycket kärlek heller utan mer att ta hit kusiner osv.

  SvaraRadera
 3. Det finns en stor marknad. Känner människor som tar betalt för att gifta sig.

  SvaraRadera
 4. Exakt. Det är ett jävla hyckleri.
  Alla vet att det är nysvenskar som hämtar hit släktingar.

  SvaraRadera
 5. Hur mycket kan man begära, måntro, för ett pappersäktenskap? Kostnaden för advokaten, som sätter upp alla nödvändiga kontrakt som säkrar min förmögenhet när det hela upplöses, måste också bäras av "hustrun". Vinterkläder vill jag inte heller punga ut för (kanske då bäst att sparra mot en kvinna från öststaterna). Vet någon hur mycket jag skäligen kan begära?

  SvaraRadera
 6. Min fru hamtade mej fran Sverige/Europa hit ner till Namibia. Och kan man tanka sej, inte en enda explosion har jag fororsakat, ingen har jag sprangt i luften, inte far jag soc-bidrag heller... Enligt de muhammedanska "svenskarna" sa gor jag val allt fel!!

  Hobie Clark. Skotsam invandrare i syd-Afrikanskt land. hobie_clark@yahoo.com

  SvaraRadera