fredag 19 november 2010

Svensk?

En svensk har gjutit martyrdöden i Irak i sin kamp för Islam. Tidningarna kan inte nog understryka detta, det svenska alltså.

Fast det var inte en svensk utan en invandrad tunisier. Så varför detta maniska upprepande att han var svensk? På samma sätt som det enligt media är "svenskar" som strider i Somalia och "svenskar" som fastnade i Libanon för några år sedan i den senaste drabbningen mellan Israel och Hizbolla.

I andra fall brukar det vara så oerhört viktigt att framhålla invandrares särart och hur berikande det är, men så fort de ställer till sattyg eller kostnader så ska de rask framställas som rotmosmumsande knätofsfantaster från Örkelljunga.

Men de är ju inte det. Orsaken till att man går med i Dawlat al-’Iraq al-Islamiyya är just att man INTE är svensk. De flesta etniska svenskar får du inte ens in i en kyrka annat än på deras egen begravning, än mindre i en moské och absolut inte på självmordsuppdrag i Irak eller Somalia.

I detta gränsar den politiskt korrekta förljugenheten till det rent sjukliga. I grund och botten är detta förstås resultatet av en rabiat rasism, vilket alltid har varit mångkulturalismens egentliga natur. Var de så ointresserade av etnicitet och ursprung som de påstår skulle de aldrig göra sig sådant besvär att mörklägga när det går snett.

SvD, SvD, DN, HD,
SvD

12 kommentarer:

 1. I England säger man Britishborn Pakistani t.ex. om infödda terrorister.Och den här mannen var ju inte ens född i Sverige. Så svensk var han definitivt inte.

  SvaraRadera
 2. Historia lektion: Svenska journalister är vänster inriktade och det är därför det ser ut som det gör i dagen Sverige rörande invandring.
  Orsak: Sossarna och media har under 50-60 års tid indoktrinerat folket att tro att sossarna står för jämlikhet och sjukvård.
  resultat:
  Det har blivit så att om du är emot invandring så är du emot S och övriga partier.
  Dvs, det ses som en motpol och något konstigt.
  Allt som är en motpol ska bekämpas oavsett om den har rätt eller inte.

  Frågor man bör ställa sig:
  - Vad har invandringen gett Sverige?
  - Varför ska vi betala 20% av våra status-utgifter till invandrare som inte bidrar till i princip något?

  (Pizza och mat osv kan idioterna tänka på)

  Arbetsförmedlingen har i princip gett upp att förmedla jobb till invandrare. Ingen vill anställa dom och inte konstigt det när det finns 100 Svenskar som kan ta jobbet.
  Invandrarna sitter i hopplös situation.
  Tur för dom att Svenska staten ger dom generösa bidrag så dom klarar sig.

  Tveksam? Gå till och titta på statistiken så kommer ni förstår vad jag menar.

  SvaraRadera
 3. Jag räknar nu med att Allah ser till att den stolta hustrun och hennes barn får försörjning så vi knegande infödda svenska slipper stå för det också.

  SvaraRadera
 4. Och så tror vi inte att terrordåd kommer inträffa i Sverige! Nästa gång beordrar dom väl en sprängning i Stockholm av nästa " Svensk ".

  SvaraRadera
 5. Galenskapen i detta land är snart av bibliska mått. Hoppas förnuftet kommer i kapp och att vi följer våra bröder danskarnas hantering av invandrings katastrofen.

  SvaraRadera
 6. Han var skickad till Sverige med precis uppdrag:att få barn med en svensk tjej att få bättre gener , barn har svensk naturlig band- aldrig kan vara utvisad, Sverige var fri stad för honom och andra liknande, han utförde allt enligt planer nu vi har stolt fru och barn som ska vara väl indoktrinerad om islam.. tyvärr jag som kristen och utländsk kan mycket om detta..

  SvaraRadera
 7. 5 ggr lyckades AB få in ordet svensk i rubriken till artikeln. Obs. Namnet Sara är fingerat. No shit Sherlock.
  Jag kan inte se det på annat sätt än att man på tidningsredaktionerna tycker att det är jätteroligt att försöka skriva artiklarna på mesta möjliga provocerande sätt.
  Sen sätter man sig på Storstad över en pilsner och garvar, långt ifrån Rinkeby, Tensta, Rosengård och Bergsjön, för att sen ta en taxi hem till lägenheten på Söder.
  Skål grabbar, där satt den.

  SvaraRadera
 8. Sluta med massinvandringen NU!

  SvaraRadera
 9. Svenskhet= -400
  Svenskt medborgarskap +10
  Bor i Sverige +5
  Född utom Sveriges gränser -80
  Religiös -10
  Om religiös(religion Islam) -50
  Självmordsbombning -100
  4 barn -25
  medlem i Islamistisk terrorgrupp -100
  pilgrimsresa till Mecca -50

  (siffrorna är en grov uppskattning på ungefär hur negativt/positivt hans attribut påverkar hans svenskhet i min hjärna)

  SvaraRadera
 10. Känns endå skönt att jag kan stödja familjen i denna svåra tid genom att betala min skatt...

  SvaraRadera
 11. att försöka konvertera dessa tll kärlekshandlingar istället ...kan kanske media hjälpa till med, annars så gör dessa individer det de anser "korrekt" tråkigt nog så kommer nog hans barn bli särbehandlade ifall modern stannar i svea.

  SvaraRadera
 12. Martin Svensson25 november 2010 17:22

  Är inte detta lite att kasta sten i glashus? Vad menar jag med detta? Fundera på det. Det kommer att träna ert konsekvenstänkande. Jag tror på er!

  SvaraRadera