söndag 24 april 2011

Nybyggarlandet

I samband med regeringens uppgörelse med Miljöpartiet i början av mars rörande invandringen så sa Maud Olofsson att Sverige ska vara ett nybyggarland:

"- Sverige ska vara nybyggarlandet. De länder som har lyckats bäst är de som har haft en kombination av arbetskraftsinvandring och generös asylinvandring, säger näringsminister Maud Olofsson." Riksdag och Departement

I mitten av april följde Anders Borg upp med att:

”Utan invandring hade vi stått och stampat på ett jordgolv”

Den typen av retorik visar tydligt hur makthavarna ser på sitt eget folk; med förakt. Det visar också med all önskvärd tydlighet att det inte rör sig om någon asylpolitik, eller ens en invandringspolitik. Det som pågår är omvänd kolonisation. Man har vänt på 1800-tals resonemangen och nu är det Europas befolkningar som ska "förädlas" genom etniskt uppblandning, kolonisation och repression mot kulturella och nationella identiteter.

Med tanke på att vi tog emot nästan 36 700 människor förra året* så är det också tydligt att man ökat tempot på koloniseringen, förmodligen för att man känner att det på allvar börjat röra på sig i det svenska folkdjupet i och med Sverigedemokraternas valframgångar.

Så, vad har påskhelgen bjudit på i nybyggarlandet Sverige?

Fyra skjutna i Göteborg och skottlossning i Södertälje. En 11-årig pojke överlevde med nöd och näppe när han blev hängd i träd av något ondskefullt psykfall. Fängelseupplopp på Norrtäljeanstalten, knvidåd i Lund och Göteborg, det påträffas lik lite varstans, allmän laglöshet och kackerlackorna har tiodubblats på fem år tillsammans med vägglöss och annan ohyra.

Nog har hon fått sitt nybyggarland, Maud.

Caffe Galerija i Göteborg?


* Multiplicera med en dygnskostnad på 374 kr (sid 48) så blir miljardrullningen tydlig. Till det kommer samhällets övriga kostnader, sjukvård, rättsväsende, andra myndighetsfunktioner, skattefinansierad kringverksamhet på olika nivåer (kommuner etc). Utöver det så kommer förstås alla de redan invandrade som försörjs på bidrag, utnyttjar sjukvård, skola med mera. Bara den mest dåraktige kan förneka att det här är ett svart hål i den svenska ekonomin.

Anders Borgs har på sitt sätt rätt om de stampande jordgolven, han har bara kastat om tidslinjen. Vi hade inte stampade jordgolv innan invandringen, vi får det på grund av invandringen när det svenska välståndet väl har förspillts.

GP, GP, GP, GP,
DN, DN, DN, DN, DN
AB, Dagen, Dagen, Skånska Dagbladet, Skånska Dagbladet
VG, VG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar