söndag 10 april 2011

Vänsterextremister tillåts sabotera laglig demonstration

SDU har hållit en laglig demonstration i Göteborg. Eller snarare försökt hålla en demonstration för som vanlig dök de rödgardistiska trollen upp för att slåss och sabotera. År efter år visar de tydligt att nackskottsvänstern lever och frodas i Sverige, uppburna av okritiskt stöd i media och praktiskt stöd från det politiska etablissemanget*.

Att respekten för åsikts- och yttrandefrihet är noll och intet hos dessa människor är att vänta. Det är i linje med deras totalitära ideologi.

Polisens hållning är heller inget nytt, efter kravallerna i Göteborg i början av förra decenniet har de allt ängsligare försökt blidka de vänsterextremistiska grupperingarna.

Så när medlemmar i ett demokratiskt parti vill utnyttja sin grundlagsskyddade rätt att demonstrera i enlighet med lagar och regler och möts av en skränande pöbel med vänsterfascistoida våldsverkare så säger polisens kommenderingschef Erik Nordh:

”Motdemonstrationen saknade tillstånd - men två platser i närheten av Götaplatsen respektive Kungsportsplatsen spärrades av så att även den skulle kunna genomföras.
- Motdemonstranterna har ett lika stort skyddsvärde, säger Nord.” SvD

Offret och förövaren har lika stort värde. Så sött. Med poliser som denne har kriminella och våldsverkare inte mycket att oroa sig för. Det svenska samhället ruttnar inifrån.

Allra underdånigast,
K


* Ung Vänster, SSU och MUF (!) är några som under årens lopp vid ett eller annat (eller flera) tillfällen gjort gemensam sak dem och stött dem med logistik och pengar. Därtill kommer den trotskistiska elevkampanjen och ett antal andra suspekta organisationer.

5 kommentarer:

 1. Man kanske bör se över det citat man valt att ha i sin header innan man publicerar ett inlägg som detta.
  Eller är det helt sonika ett fall av "min tes är heligare än din"?

  SvaraRadera
 2. Det heliga plikten att irritera är något helt annat än usel huliganism. Förstår du att det finns en skillnad där?

  SvaraRadera
 3. Sabotage är synonymt med irritation?

  SvaraRadera
 4. Jag irriterar maktens megafoner och dess nyttiga idioter genom den här bloggen, förvisso i obetydlig skala men det är ändå mitt strå till stacken.

  Jag saboterar för vårt korrupta etablissemang genom att rösta in SD i riksdagen. Jag saboterar för våra förljugna medier genom att vägra gynna dem med mina pengar och istället läsa Politiskt Inkorrekt och andra dissidentbloggar, så jag kan ge svar på tal när någon slänger ur sig politiskt korrekta klyschor.

  Jag irriterar och saboterar likt droppen som urholkar stenen. Jag förstår att de sinnesslöa huliganerna i rättvisepartiet socialisterna inte förmår annat än att kasta sten, men det är inte min metod.

  SvaraRadera