lördag 2 juli 2011

Dansken räds inte de rasande fåren i svensk media

Danmarks återinförande av gränskontroller har bjudit oss på ett nytt utbrott från etablissemanget som nått närmast koprolaliska nivåer. I toleransens namn har man öst okväden över Danmark och danskarna, målat upp nidbilder och vältrat sig i obildade stereotyper på ett sätt skulle varit straffbart om det tillämpats på andra (icke-vita) folkslag.

Samtidigt är det svårt att uppbåda något större intresse för tjattret på apberget. Sedan fördämningarna brast för etablissemanget under förra årets valrörelse så har det blivit allt mer uppenbart att vi har att göra med en samling raserimissbrukare och byfånar.

På sistone har man inte bara gett sig på Danmark utan även det finska folket för att de röstade "fel" när Sannfinländarna fick ett bra valresultat och norsk media för att de inte mörklägger omständigheterna kring överfallsvåldtäkter. Den moraliska stormakten Sverige i all sin glans.

Att det skulle vara något kontroversiellt med att Danmark försöker stävja gränsöverskridande brottslighet och terrorism förstärker det intrycket. Danmarks initiativ borde applåderas, i synnerhet i ljuset av självmordsbombningen i Stockholm och det omintetgjorda attentatsförsöket i Köpenhamn i december förra året.

Beslutet inom EU att avskaffa gränskontrollerna inom Schengen grundades på ideologiskt önsketänkande och var dåraktigt. Euron är ett annat bra exempel på samma fenomen.

Så låt de stroppiga mångfaldsliberalerna bräka och nackskottsvänstern fräsa. Deras dryga attityd och gälla tonfall är kontraproduktivt och stärker bara danskarna i sin övertygelse att de gör rätt.

GP, DN, Dagen,

8 kommentarer:

 1. Dansken skyddar sig mot "svensken"!! Klokt gjort!

  SvaraRadera
 2. Danmark har jag all respekt för, dom ser dom enorma problemen i resten av Europa och speciellt då i Sverige, Danskarna har garanterat redan tröttnat på Malmö, shit Malmö är ju inte ens Svenskt längre, så ser i alla fall jag som hel Svensk på det, och även Göteborg håller starkt på att bli det nya mellanöstern.
  Sjuk utveckling, jag kommer själv att bosätta mig i Danmark inom en snar framtid dvs om nu Danskarna vill ha en hårt arbetande villig Svensk kille i medelåldern, för Sverige har klart visat att dom inte längre vill ta tillvara på något Svenskt alls, och jag är inte längre villig att slänga bort hårt hopparbetade skattepengar längre.

  SvaraRadera
 3. Ja, av naiva beslut på ministernivå, tar Espersen priset. Om man tror att 100 tulltjänstemän (om ett år) skall kunna begränsa införsel av varor och droger, så undrar jag vilka kriterier som gäller för att kunna bli utrikesminister i Danmark! Att sedan ha mage att påstå att det inte handlar om människokontroll, är en förödmjukelse mot alla människor med normalbegåvning!

  SvaraRadera
 4. Varför skulle inte 100 tulltjänstemän kunna begränsa handel med illegala varor och droger?

  SvaraRadera
 5. Man kan ju alltid hoppas att Dansken inför en Sveriges sak är vår kampanj när vi går under i mångkultur och idioti...

  SvaraRadera
 6. Göteborg är inte längre svenskt, och Malmö har sedan länge slutat att vara svenskt enligt mig. Danmark ser Sverige som ett stor misslyckande och att de stärker gränsen hit är ju helt naturligt.

  SvaraRadera
 7. Mellan danmark - göteborg - oslo färdas stora mägnder droger varje år, och har gjort så under en lång perisod.
  100 tulltjänstemän kommer att göra skillnad och förslaget är helt fantastiskt, om man inser hur mycket droger som finns på gatorna.

  Att politiker lever i en utopi där våld och droger inte existerar är uppenbart sedan de valde att öppna upp gränserna. Ingen de vet har väl någonsin sett något av det, eller så ville de bara kunna resa smidigare, slippa tiden i tullen, i utbyte mot ett fritt flöde av narkotika.

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att Danmark förstärker sin gräns när de ser vilka problem Sverige har, och kommer att få.
  Alla dessa usla välavlönade politiker som bor fint i sina vita villaområden, behöver aldrig konfronteras med alla invandrarproblem.
  Det enda hoppet för detta invandringsvansinne är att SD växer sig starkare och drar med sig fler politiker som vaknar till!

  Carl M.

  SvaraRadera