tisdag 24 januari 2012

Dagens kortslutning

Det verkar ha brunnit i proppskåpet för Dilsa Demirbag-Sten ikväll. Hon skriver följande på Twitter om Avpixlat:

"Hej Avpixlat, ni förmörkar min människosyn. Uppmana folk att 'avslöja' papperslösa & flyktingar?! Ni måste vara ondska."

Det är alltså ondska att lämna information till myndigheterna om en kriminell verksamhet enligt Demirbag-Sten.

När Dilsa Demirbag-Sten dök upp i det offentliga samtalet för ett par år sedan var hon intressant. Tack var sitt kurdiska påbrå kunde hon diskutera invandring och mångkultur ur ett kritiskt perspektiv, åtminstone jämfört med den övriga debatten, och gjorde det med bravur många gånger.

Men det verkar tyvärr som att hon har tacklat av allt mer de senaste åren. Hon har blivit intellektuellt lat, småborgerlig och är uppenbart lättmanipulerad om hon går på alster som de DN och Rapport dukat upp ikväll. Sorgligt.

1 kommentar:

 1. Bäste K, imho så har hon har aldrig varit intressant, bara ännu en likmask liberal på den svenska samhällskroppen.

  De som stöpts i det svenska debattklimatet tycker hon är intressant men tar man bort hennes ursprung så är hon lika värdelös som de andra, lika andefattig och urtråkig som de andra. Det hon framfört är en extremt klen och politiskt korrekt kritik och som du konstaterar så är hon nu ännu sämre än från början, men att hon varit någon frisk fläkt är det inte frågan om.

  Testa och läs om hennes texter även de äldre (där hon inte håller på och använder sitt ursprung som någon sorts "ge mig respekt för att jag integrerat mig" för det ska ju vara en självklarhet inte något som ger plus i kanten, att integrera sig är en skyldighet inte en rättighet som det är nu) där du tänker att hon är en vit svensk man så ser du hur pass värdelöst rabblande hon likt de andra håller på med, en tiodels grad varmare eller kallare är bara en tiondels grad varmare eller kallare och gör inte så mycket till i det stora hela.

  Men så hade hon som Onkel Tom invandrare inte kommit på frågan om hon inte hade bakgrunden som hon har, som en "lyckad integration" där hon som "lyckad integration" får agera bandage för de tusen och åter tusen helt ointegrerade och ointegrerbara kaosblaxxar.

  Titus 1:10 For there are many unruly and vain talkers and deceivers, specially they of the circumcision:

  SvaraRadera