onsdag 25 januari 2012

Det hemliga vapnet

Dagens Försvarsmakt har inte längre så mycket luftvärn, artilleri eller flygplan. I själva verket har man inte särskilt mycket alls av något som skulle förslå till att försvara landet vid en invasion. Det vi har är som bekant i Afghanistan för att agera buffert mellan en genomkorrupt och fallfärdig marionettregim och barbariska talibaner men framför allt ska det ge blodstänkt ära till Bildts och Reinfeldts CV:n inför lukrativa internationella toppjobb efter politiken.

Men misströsta ej!

Försvaret har ett splitternytt genuscentrum! Igår slog det upp portarna och Hans Excellens Tomhylsan Tolgfors bevärdigade invigningen med sin närvaro och höll tal.

Med Försvarets värdegrund och rakbladsvass genusteori blir vi oövervinneliga. Vilken invaderande pansarkolon skulle inte upplösas i panikslagen reträtt ställd inför en pamflett om heteronormativitet? Vilka fallskärmsjägare skulle våga hoppa ur planet om de visste att ett gäng alerta queerteoretiker från Malmö Högskola stod beredda på marken? Vilken flotteskader skulle inte slå om kursen när de insåg att både honnörsord om öppenhet och ansvar OCH implementerat genderperspektiv lurade på dem bland kobbar och skär?

Det kan inte slå fel.

Allra underdånigast,
K

My NewsDesk

2 kommentarer:

 1. Försvar är en nations främsta kännetecken på dess suveränitet.Sverige som nation är på väg att försvinna och ersättas med något som kallas mångkultur.En icke nation behöver inget fösvar.Dom resurser som ett nedlagt försvar genererar kan med fördel omfördelas till genusforskningens fromma.

  SvaraRadera
 2. En icke nation är ett kaotiskt inferno.
  Det kommer Sverige också bli och i vissa delar är det redan ett kaotiskt inferno.

  Frimurare och annat löst satanistk pack kör hårt på sin:
  Ordo av Chao.

  SvaraRadera