tisdag 30 augusti 2011

K som i Kulturberikning, Kriminalitet, Krig, Kolonisation

I vad som tycks vara en uppgörelse mellan två pakistanska grupperingar utanför en moské i Köpenhamn har en person dödats och minst en person skadats.

Det är en av numera oräkneliga fall av hur den påstådda kulturberikningen tar sig helt andra uttryck i verkligheten än den framgångssaga vårt etablissemang håller fast vid med dårars envishet.

Det är svårt att se vad de försöker uppnå annat än att ta in horder av valboskap som ska säkra deras plats vid makten, en politik Olof Palme lade grunden till på 70-talet. Det är en strategi som kommer misslyckas och slutresultatet kan inte bli annat än konflikt, sönderfall och fattigdom.

Samtidigt fortgår våra eliters projekt med dem omvända koloniseringen av Sverige, senast idag skrivs det om mångkulturella lovdagar och ordföranden för Dhimmirörelsen Broderskapsrörelsen Tro och Solidaritet vill göra Eid al-Fitr till helgdag.

Tidigare hade undertecknad blivit upprörd över artikelns pompösa anspråk, men numera är det bara att tacka och ta emot när den typen av alster publiceras. Det går inte att få bättre eldunderstöd i kritiken av det mångkulturella projektet än de återkommande klavertrampen från sådana som Peter Weiderud, Lena Sundström och Anton Landehang med flera.

Sagan om den lyckliga regnbågsgården

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar