tisdag 1 mars 2011

Expressens oväntade uppriktighet

Via politiskt inkorrekt hittade jag Expressens artikel om "rasism" med handfasta råd om hur den lydige pk-iten ska bete sig.

 

Expressen tar inga risker när det gäller sina läsare. Serieformat, textbubblor och övertydlig mimik. Framställningen matchar ämnet.

Det påminner om något från Little Britain men komiken är förstås helt oavsiktlig. Samtidigt är artikeln förvånansvärt uppriktig.

Det är tydligt att man inte tror de politiskt korrekta läsarna om högre intellektuell förmåga än vad vi dissidenter gör.

Man är uppenbarligen rädd för att trassla in sig argument man inte rår på med den pinsamma "historien" som dukas upp. Det krävs fåniga repliker som att "hon är väl typ muslim eller invandrare i alla fall" för att de ska våga mopsa upp sig.

Sist men inte minst, att ta debatten är att låsa in sig på toaletten. De är plågsamt medvetna om att de inte kan vinna debatten i sak och då återstår flykt, raseri och hysteri. Det har ju varit etablissemangets signum de senaste åren när de ska bemöta SD, så det faller sig nog naturligt att rekommendera sin valboskap att göra samma sak.


Expressen

2 kommentarer:

 1. Här har du annars varianter på Simon och Elins dialog gjorda av Kapten_Krok.

  http://img10.imageshack.us/img10/3464/expressen1.jpg

  http://img690.imageshack.us/img690/9678/expressen2.jpg

  http://img171.imageshack.us/img171/1102/expressen3.jpg

  http://img585.imageshack.us/img585/6776/expressen4.jpg

  SvaraRadera
 2. Tack för länkarna!

  SvaraRadera