torsdag 3 mars 2011

Det är alltid mörkast innan gryningen

Regeringen har gjort upp med extremisterna i miljöpartiet om fortsatt massinvandring. Det var ganska väntat men är givetvis inte mindre katastrofalt för det. Det här är en fråga som Reinfeldt tydligen känner engagemang för, till skillnad mot terrordådet i december, och han var påtagligt nöjd med att ha utestängt Sverigedemokraterna.

I det korta perspektivet har etablissemanget också gjort det. Man skyndar på den process där svenskarna tvingas att bekosta sin egen kolonisering. De miljardbelopp som regeringen själva säger att uppgörelsen kommer att kosta behandlas som kuriosa medan man nyligen gick upp i falsett över de relativa småsummor som några ambassader kostar.

I ett längre perspektiv kan det här kan bara gynna Sverigedemokraterna. Det blir allt mer mer uppenbart för allt fler att det inte är någon skillnad mellan moderater eller vänsterpartister när det gäller det mångkulturella projektet. Det kommer bara vara de mest inkrökta borgarbrackorna som kommer att klamra sig fast vid moderaterna* i tron att Reinfeldt/Borg ska ge dem någon hundralapp extra i månaden i sänkt skatt. De vinsterna kommer snabbt ätas upp av stigande kommunalskatter, försäkringspremier, behov av privata vaktbolag och gated communities när det övriga samhället enklaviseras runt omkring dem.

När resten av Europa i allt snabbare takt erkänner mångkulturens fullständiga misslyckande så sätter man den guldkalven på en ännu högre piedestal i Sverige. Det är ett sorgligt tillstånd för nationen och vittnar om det intellektuella och moraliska förfallet hos etablissemanget, men det är öppet mål för Sverigedemokraterna.

Tillägg: Maud Olofsson gör ingen hemlighet av att det rör sig om en kolonisationspolitik:

"- Sverige ska vara nybyggarlandet. De länder som har lyckats bäst är de som har haft en kombination av arbetskraftsinvandring och generös asylinvandring, säger näringsminister Maud Olofsson." Riksdag och Departement

För den som kan det minsta om historia så är det närmast blodisande att höra en ledande politiker i vår tid så slentrianmässigt anser att några av de smutsigaste kapitlen i modern historia är ett ideal.

Kolonisationen av den nya världen var för ursprungsbefolkningarna den största katastrofen i deras mångtusenåriga historia. Det var inte bara slutet för deras självständighet och kultur och utan ett högst fysiskt förslavande och utrotande. Olofsson vill göra det mot sitt eget folk.

DN, GP, HD, Dagen, Dagen, Expressen, Allehanda, SD-blogg
DN, E24,

* De andra borgliga partierna är i slutänden bara påhäng som ska ge ett sken av spännvidd. Det syns också i opinionmätningarna där den borgliga kannibalismen blivit rutin.

1 kommentar:

  1. I solen spricker trollen, måtte gryningen komma snart.

    SvaraRadera