torsdag 10 februari 2011

Ett underdånigt budskap till maktens megafoner

För några dagar sedan skrev jag en bloggpost om romer och stöldbrottslighet. Efter det så försvann den och tidigare bloggposter som länkade till SvD:s artiklar från deras hemsida. Det här problemet finns inte med någon av de andra tidningar som jag länkar till.

Jag har e-postat dem för att få klarhet i om det är ett tekniskt fel eller ett avsiktligt beslut, men eftersom de inte svarar så får man intrycket av att Allra Underdånigast inte längre göre sig besvär att länka till deras artiklar.

Undertecknad räknade nog med att något sådant här skulle hända förr eller senare. I toleransens och mångfaldens Sverige ryms nämligen bara en handfull åsikter i det offentliga samtalet. Samtliga godkända av makten och dess megafoner och resten av oss förväntas bara vara tacksamma över att de tänker å våra vägar.


Så jag registrerade en ny blogg som jag döpt till
"Allra Underdånigast - Svd Special" där jag kommer att lägga alla bloggposter som länkar till SvD.

Blockerar de den med så registerar jag en ny, och en ny efter det och en till och en till och en till... Och skriver en bloggpost om vad de gjort.


Blockerar de mitt abonnemang skaffar jag ett nytt och skriver en bloggpost om vad de gjort.


Klipper de av kablarna till datorn skaffar jag nya och skriver en bloggpost om vad de gjort.


Kapar de kablarna till fastigheten så kommer de till en början få grundligt med stryk av alla förortskidsen som just blev avbrutna i sitt porrsurfande. Sedan kommer de att få en saltad räkning från bredbandsleverantören som inte gillar att få sina kablar förstörda, inte ens i så lovvärt syfte som att tysta obekväma bloggare. Och undertecknad kommer att skiva en bloggpost om vad de gjort.


Tar de min dator skaffar jag en ny och skriver en bloggpost om vad de gjort.


Jag behöver knappast fortsätta beskrivningen, min poäng borde vara uppenbar vid det här laget. Vad de än gör kommer de att kunna läsa om det strax efteråt.

Jag ska bara avsluta med att säga att om de lyckas införa sitt totalitärt toleranta lyckosamhälle efter nordkoreansk modell så kommer de fortfarande hitta nystencilerade reflektioner om vad de gjort prydligt ditsatta på sina stadsjeepar varje morgon när de ska åka till jobbet från etablissemangsenklaverna i SOFO, Äppelviken och Viggbyholm.  

De får nog också räkna med att få en och annan spydig post-it satt på ryggen på sina metrosexuella kasmirkoftor.

Varför gör jag mig besväret? Därför att jag är en självständigt tänkande medborgare och inte en träl.

"Oräkneliga gräsligheter sker landet runt och gräsliga människor frodas, men vi kan aldrig låta dem få oss ur balans eller få oss att glömma att vi har en helig plikt att sabotera för dem och irritera dem, närhelst det är möjligt." Auberon Waugh

Allra underdånigast,
K

2 kommentarer:

  1. Har också blivit bannad med olika bloggposter, senast med en vars rubrik var "Europeiska motståndsrörelsen mot islam". Det var tydligen för magstarkt för dem, och ett antal andra tidningar också, så den fick inte vara med på listan.

    Vi kämpar på för sanningens berättigande på varsitt håll. Det är en oerhört viktig kamp. Den kan inte ges upp förrän sanningen accepteras fullt ut, och även då måste milstolparna fortsätta att upprätthållas.

    SvaraRadera
  2. Tusen droppar urholkar stenen.

    Jag har lagt till din blogg i länklistan till höger.

    SvaraRadera