söndag 25 september 2011

Senaste nytt från Sanningsministeriet

I Expressen kräver några av Expos politruker att SÄPO ska övervaka SD-bloggar i jakt på misshagliga åsikter. Expressen drar sitt strå till stacken genom att koppla ur länkningsfunktionen för bloggar i enlighet med deras devis om att censur gynnar det öppna samtalet.

I artikeln presenteras lösryckta citat ur ej namngivna bloggar och diffusa konspirationsresonemang som kopplar ihop Breivik med allt och alla som någonsin uttryckt tvivel om massinvandring och islam. 

Det är med andra ord den vanliga häxbrygden av svepande anklagelser och intellektuell ohederlighet som utmärker vänsterfascisterna i Expo. I deras värld finns ingen motsättning mellan att påstå sig värna toleransen men att i allt väsentligt agera totalitärt.

Expo är och har alltid varit en vänsterextrem sekt. Det allvarliga är att de är uppburna av etablissemanget och nästan behandlas som en myndighetsfunktion, något som ger en fingervisning om våra eliters egentliga syn på demokrati och åsiktsfrihet.

2 kommentarer:

  1. I dessa tider där tvåstaslösningar,inte minst från vänstern, är en förespråkad politisk lösning på ett stort problem kanske det kan vara något för Svenskt vidkommande?
    Vi skulle undvika många risker med olycklig utgång och tänk vad sansad debatten skulle bli.

    SvaraRadera
  2. Det blir nog fler stater än två med nuvarande samhällsutveckling...

    SvaraRadera