tisdag 27 september 2011

Till William Petzäll från en SD-väljare

Du har idag via media meddelat att du lämnar Sverigedemokraterna och blir politisk vilde i riksdagen. Jag är den förste att beklaga det höga pris du fått betala för ditt politiska engagemang och vad det lett till. Samtidigt är det så att du inte är inröstad i riksdagen för din egen skull, eller för ditt missbruks för den delen.

Du var inröstad som en del av det mandat för förändring som 339610 väljare gav Sverigedemokraterna förra året. När du lämnade dem så lämnade du det mandatet och därmed är din gärning i riksdagen avslutad.

Ditt påstående om att du vill driva frågor om missbruk och rehabilitering är inte bara irrelevant då du som ovan nämnt inte är vald för det, åtminstone inte som politisk vilde, utan klingar dessutom falskt då du enligt uppgift dels försökt pressa ditt parti på pengar för att lämna riksdagen och sedan skickat inviter till moderaterna med förespeglingar om att din lojalitet är till salu. Att du dessutom chikanerar SD i Aftonbladet trots att de gett dig så många chanser är uselt.

Idag framstår du som en opportunistisk pundare och närig spoling. Gör det enda hedervärda och ställ din riksdagsplats till förfogande. Efter det kan du engagera dig i vad du vill och göra det på egen merit.

Allra underdånigast,
K

DN DN DN DN SvD GP GP Skånskan Skånskan 
AB, DN, E24, AB , Exp
AB

2 kommentarer: