torsdag 2 december 2010

Jag vill också bli kränkt!

En imbecill telefonförsäljare kläcker ur sig oförskämdheter till en lesbisk kvinna. Hon går till D. O. och nu får hon 30 000 kr i skadestånd av Tele2. Det kan jämföras med de 25 000 kr som tingsrätten utdömde i skadestånd för den 78-åriga kvinna som slogs ihjäl på en parkeringsplats i Landskrona tidigare i år. Det höjdes sedan av hovrätten, men jämförelsen är ändå intressant.

Sverige har sällat sig till den skara Västländer där en utvald grupp minoriteter kan tillskansa sig bisarra skadestånd för nästan vad som helst som de själva anser är kränkande. Till deras hjälp finns en armé av blodsugande advokater och apparatjiks som på skattebetalarnas bekostnad kan spendera än mer bisarra belopp för att driva saken vidare. Sist men inte minst finns också politrukerna i media som inte drar sig för en okritisk snyfthistoria bara den är politiskt korrekt.

Så därför är jag från och med nu transsexuell marxist-taliban och om någon har synpunkter på det -oavsett vilka för allt är kränkande om jag tycker det- så kommer ni få hem en riktigt feeeeet räkning. Och så kommer Katri Linna göra ett hembesök med en niosvansad katt, för ingenting fostrar ett tolerant sinnelag så bra som smärta.

It's not personal, Sonny. It's strictly business.

K som i Kränkt!

2 kommentarer:

  1. BRA skrivet!
    Är jag en homofob för att jag bara gillar kvinnor?

    SvaraRadera
  2. Tänk att svenskarna har hoppat på samma "stämningskarusell" som dom i många herrans år gjorde narr av amerikanarna för!
    Vad kränkt jag blir nu av detta!

    SvaraRadera