fredag 17 december 2010

Ulf Nilsson måste straffas i Toleransens namn!

Ulf Nilssons krönika efter terrordådet i lördags har lockats fram toleransfascisterna. De som menar att för att främja pluralism och tolerans måste vi skoningslöst straffa och censurera alla som tycker annorlunda.

När Ulf Nilsson påpekar ett belagt sakförhållande, att muslimska invandrare skaffar fler barn än etniskt svenska, så utlöser det ett närmast religiöst ursinne hos maktens megafoner och de levande döda som tror på dem. Ulf Nilsson använder uttrycket "pursvenskarna", och anmälningarna trillar in hos JK. Det är tydligen hets mot folkgrupp att ens påstå att det finns svenskar. Kanske har de kommit till den slutsatsen av vår nya grundlag?

Om man bortser från raseriet hos en del pk-bloggar så finns det en logik hos vakthundarna i media. Det är illa nog att de inte kan få tyst på dissidenterna i bloggosfären, om det även börjar lyftas på locket i deras egna led så kommer kommer korthuset rasa allt snabbare. Då blir rollerna till slut de omvända.

Det offentliga samtalets medlöpare, mobbare och nickedockor kommer ställas till svars för hur de upprätthållit en lögn i så många år, hur de kunde framhärda trots att bevisen staplades mot dem och situationen urartade allt mer.

Angreppen på Ulf Nilsson och brännmärkandet av alla som dragit "fel" slutsatser av självmordsbombningen handlar om mer än ideologi för våra makthavare. De slåss för sina karriärer nu. Det är i slutänden deras feta löner och privilegier som står på spel. Deras ursinne kommer stegras och tonläget bli allt gällare men det är inget att låta sig skrämmas av.

En ancien régime som är så murken som den hos Ann-Carlotte Marteus, Helle Klein, Guillou & Co är dömd att kollapsa. Nedräkningen har redan börjat.

DN, Resumé, Dagens Media, Skånskan
Resumé

2 kommentarer:

  1. Läste Uffes krönika. Han har helt rätt. Skrev ett eget inlägg om det. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

    SvaraRadera
  2. Jag läste din bloggpost med intresse!

    SvaraRadera