söndag 26 december 2010

Det handlar inte om kläderna kärringjävel!

Annika Ström Melin, ledarskribent på DN och en av maktens megafoner, har skrivit ett ledarstick som i korthet ut på att européerna måste bli mer toleranta. Det vill säga att vi måste anpassa oss mer till de horder som kommit hit i syfte att göra om våra hemländer till sina hemländer.

Så som det anstår politiskt korrekt övre medelklass så exemplifierar man med banaliteter. Är det inte kebabens livsavgörande betydelse för vår kosthållning (det fanns ju som bekant ingen mat här innan vi fick pizza och kebab) så är det vikten av myllrande torghandel eller billig städhjälp åt innerstadsmoderater. I det här fallet var exemplet kläder.

"På denna punkt har européer en del kvar att lära. Trots att det kryllar av människor med olika religioner, traditioner och språk verkar många ha svårt att stå ut med det som kan tyckas vara egendomliga vanor och klädsel. Men om det inte hotar eller begränsar friheten för andra måste människor kunna klä sig hur de vill. Utan en rejäl dos tolerans blir det svårt att leva i Europa."

Jag brukar försöka uttrycka mig med någons slags finess, eller åtminstone nyans, men den här gången satsar jag på tydlighet:

DET HANDLAR INTE OM KLÄDERNA!

DET HANDLAR OM BOMBERNA!

Det går förstås att utveckla föregående mening med sharia, tribalism, könsstympning, klanmentalitet, kvinnoförtryck, häxdoktorer, organiserad brottslighet, att man tar med sina krig hit och en allmänt parasiterade mentalitet gentemot värdfolket.

Men jag tror att det nog räcker att lägga KLÄDERNA i ena vågskålen och BOMBERNA i den andra så blir det rätt uppenbart vart skon klämmer för det stora flertalet tänkande människor.

5 kommentarer:

 1. Haha vilken klockren blogg, fortsätt så.
  Ström-Svin gör som alla andra PK puckon, man fokuserar på meningslösa attribut och glömmer ideologin bakom.

  SvaraRadera
 2. Ja håller helt me. Annika Ströms outfits och accessoarer e liksom sååå 2008!

  Vilka e dina favorit outfits och accessoarer? Varför skriver du inte om kändis skvaller?

  SvaraRadera
 3. @Anonym 17:43. Jag skriver visst om mode och accessoarer: burkor, niqab och bombbälten för att nämna några. Vad mer begär du?

  SvaraRadera
 4. Skön blogg, helt klart roande om än dubbelironin blir lite väl torr ibland.

  SvaraRadera
 5. Det viktigaste är att vi inte låter rasisterna påverka svensk politik med krav på en mer restriktiv flyktingpolitik. Idag är Sverige ett bättre och tryggare land än tidigare. Det är trams det som bloggar och tidningar skriver att vi har problem i våra förorter. Dessa mord, bränder och misshandel hade skett ändå.Jag tycker personligen att en ökning med skatten med 10% borde vara rimlig för att kunna ta emot ännu fler flyktingar. Där finns många bostadsområden som skulle kunna byggas om till flerfamiljshus och där grannarna kan hjälpa till med utbildning, språk och integration.

  SvaraRadera