tisdag 14 december 2010

Haveri i mångkulturens propagandamaskineri

Det islamistiska självmordsattentatet i har fått pk-eliternas propagandamaskineri att haverera på ett sätt vi inte sett tidigare. Trots deras ihärdiga ansträngningar rasar kulisserna runt omkring dem och det märks i de allt mer verklighetsfrånvända förklaringarna. De kan inte hantera en verklighet som vägrar anpassar sig till deras ideologi.

SVT satte egentligen tonen på lördagskvällen genom att inte rapportera alls om vad som hänt efter kl 21. Jag letade i alla fall förgäves efter extrasändningar. I slutänden var det Internet (i synnerhet Flashback) och internationell media som levererade snabbast, följt av tidningarnas nätupplagor.

Även statsministern höll tyst i nästan ett dygn och när han väl ställde sig framför kamerorna var det lätt att tro att han tagit sobril innan.

PK-zombierna och deras häxmästare har förstås ryckt ut till mångkulturens försvar, men det vill sig inte där heller.

Först var det en bilbrand, sedan blev det ett "misstänkt" terrordåd, sedan var det en man från Tranås som dött av en självförvållad explosion. När det inte längre gick att förneka att det rörde sig om islamistisk terrorism ville man få det till att det var en ensam galning, sedan en ensam galning som förletts av andra (ensamma galningar i grupp?) och nu smulas även det sönder allt eftersom kopplingen till ISI blir tydligare.

Det kommer komma en motoffensiv snart. Man kommer försöka flytta fokus till SD, "lasermannen" i Malmö, den vantolkade rapporten från Interpol om terrorism och så vidare.

Det kommer inte lyckas. Den ideologi som gett dem makt att domdera och mobba i så många år har nu bakbundit dem. Det är som att framhärda med att jorden är platt. Förmodligen kommer de kompensera för detta med ett höjt tonläge, men ärligt talat, vem bryr sig om dem längre?

Tillägg: Hur kunde jag glömma att nämna deras favoritstrategi, att försöka kväva debatten helt och hållet när de inte kan vinna.

DN, GP, HD
DN

1 kommentar: