onsdag 12 januari 2011

Arrogans och självömkan

En muslim som bad vid en busshållplats i Norrköping och sedan klev på bussen med en stor ryggsäck orsakade en större polisinsats. Det visade sig vara falskt alarm, den här gången.

Sveriges muslimska råd är givetvis upprörda:

"Misstänksamheten mot muslimer har ökat, menar Sveriges muslimska råd som kritiserar polisen.
- Det här är mycket allvarligt och handlar om ren diskriminering. Folk har blivit rädda och misstänksamma, mycket har förändrats sedan Drottninggatan, säger Moustafa Kharraki, vice ordförande i Sveriges muslimska råd." SvD

Jag har tidigare skrivit om hur muslimerna gjort självömkan till en konstform och det här är ytterligare ett exempel på det. Man är oförmögen eller ointresserad av att se sin egen roll i vad som pågår. Inte heller lägger man skulden hos de militanta islamisterna som faktiskt utförde terrordådet i Stockholm. Istället är det samhället, i det här fallet polisen, som diskriminerar.

Den här attityden har i åratal uppmuntrats av horder av pk-zombier i media som förfasar sig över "islamofobi" och "rasism". Det inträffade kommer säkert tas som intäkt för att SD skapat ett hårdare samhälle eller något annat imbecillt.

Reaktionen från SMR är ett bra exempel på islamiseringen av samhället. De handlar bara om dem, deras rättigheter (eller vad de tycker är rättigheter) och att alla andra ska anpassa sig.

Det är en lika arrogant som farlig attityd och den visar tydligt hur militanta islamister kan vara verksamma i deras församlingar utan att de märker något*. Det skulle inte falla dem in att de kan göra något fel, så varför leta efter det?

*Förutsatt att man tror på den förklaringen. 

Tillägg: Det hann bara gå till nästa morgon så kom nya exempel hur etablissemanget uppmuntrar offerrollen hos muslimerna. SvD, GP, Dagen


DN, HD, GP, Dagen

12 kommentarer:

 1. Du har helt rätt fast våra pk medier vill inte ta upp problemen...

  I Storbrittanien gör man uppskattningen att 1-2% av alla muslimer är i riskzonen för att bli terrorister... 1-2% kommer inte bli terrorister men dom är i riskzonen... Det är mycket svårt att avgöra vilka av dessa som sedan blir terrorister, i synnerhet terrorister i Sverige...

  Islam är tyvärr ett reellt hot mot Sverige idag... Det visades med all önskvärd tydlighet i Stockholm i julas och Reinfeldts 19 timmar långa tystnad visade villken beredskap det svenska samhället hade...

  SvaraRadera
 2. Det som skrämmer mig mest är hållningen att "det enda oroväckande med en självmordsbombare är att det kan ge Sverigedemokraterna fler röster". Vad har vi gjort för att förtjäna dessa människor i styrande position?

  SvaraRadera
 3. Vaktaren gjorde bara sitt jobb genom att notera och rapportera person som uppforde sig pa satt som kan ses som en fara for allmanheten. De flesta vet att terrorister brukar be innan de slar till med terror-attacker. Att sta pa en busshallplats och be (med baken i vadret,kanske?) ar knappast vad svenskar ar vana med att se. Har de dessutom en ryggsack med sig, kan man med enkel matematik se att det finns risk for allmanfarlig verksamhet.Bra jobb av vaktare och Polis att kolla upp personen ifraga.Detta kallas forebyggande verksamhet for att skydda allmanheten mot terrorism. Nasta gang kan det vara en terrorist de har att gora med. Muslimska radet kan dra en sack over sej med deras tjafs!

  SvaraRadera
 4. Visst är det så...
  Bra skrivet.

  SvaraRadera
 5. En statsminister som väntar i 19 timmar innan han uttalar sig med de förlösande ordet "oönskat", när terrorismen visar sitt ansikte i Stockholm. När media bjuder in företrädare för muslimska organisationer som alla bedyrar att de aldrig sett en terrorist i sin församling, samtidigt som de har dem i sin omedelbara närhet. Är det då så konstigt att vi "andra svenskar" reagerar med misstro mot muslimer?

  SvaraRadera
 6. Jag bodde i Rinkeby 13 år och det skulle även våra politiker göra, åtminstone en vecka eller två. Med 3000 kronor efter att hyran är betald (som en svensk fattigpensionär). Då skulle de kanske också få förståelse för de svenskar som oroar sig. De bor tryggt i fina områden och ser bara muslimerna som ett pittoreskt inslag i förbifarten. Pengar i överflöd, ändå fuskar många av dem, använder svart hemhjälp, skiter i tv-licensen etc. Dom lever inte i vanligt folks verklighet.

  SvaraRadera
 7. Att ens våga skrika diskrimminering, men inte ta motstånd mot Islamister,

  visar ju vad Muslimer bryr sig om.

  Muslimer och Islam.

  SvaraRadera
 8. Varför är ni så arga på en stackars kille som inte gjort NÅGONTING, han var ute och åkte buss som vilken svenne som helst?

  SvaraRadera
 9. Visste ni att av 219 terrordåd i Europa förra året var det 1 (ETT!) som utfördes av muslimer.

  Resten (99,5%) utfördes av bla baskiska separatister, irländska galningar och vissa vänstergrupper som härjar tex i Tyskland.

  Jag säger inte åt er vad ni ska tänka kring detta, men så är det.

  Under 2009 var det 1 av 400, och under 2008 var det 0 av 500.

  SvaraRadera
 10. /facepalm. hur många ggr har muslimer bett i offentlig miljö UTAN att sen spränga sig i luften? visste du att 95% av alla terrorister varit å skitit de senaste 24h innan de utför sina attentat? pga nervositet och medföljande magproblem. vi borde helt klart spana på alla muslimer 24h efter de skitit ifall de planerar att spränga sig i luften

  SvaraRadera
 11. alla muslimska jihadister skall begravas tillsammans med griskadaver
  utrusta utlandsstyrkor i muslimska områden med grisfett att gida in sin ammo med
  infomera sedan högt och tydligt detta , visa på tv vad som händer så kommer jihadisterna tänka mer än 1000 ggr innan dom lyfter ett vapen mot en svensk.

  funkade för amerikanerna i philipinerna 1911 när dom tampades med jihad revolt .var lugnt i över 50 år efter det (fram tills efter usa lämnade philipinerna)

  SvaraRadera
 12. Har muslimska hotet förvandlat er till "Anonym"...

  Att migrationsminister Erik Ullenhag ska söka dialog med de muslimska föreningarna för att motverka islamofobi, är ju sjukt.
  ulmerkotten har beskrivit verkligheten briljant! Tar mig friheten att citera en del ur http://ulmerkotten.blogspot.com;
  ”..muslimerna och integration. Grejen är ju den att det inte alls handlar om integration. I det svenska samhället finns inte islam, och därför handlar det snarare om att skapa en parallell värld för muslimer och inte att integrera dessa i det svenska samhället. Alltså, acceptans för den muslimska religionen att finnas och existera i det svenska samhället är ämnet och inte att integreras. Man accepterar muslimska friskolor, byggandet av moskéer, muslimers matvanor, segregation, kvinnosyn, o.s.v. Man vill alltså inte integrera utan skapa ett land där alla lever i ett lyckligt samförstånd med acceptans för varandra.
  Nu visar ju historien att ju fler olika befolkningsgrupper ett samhälle har, och ju fler religioner som finns, ju större är risken för konflikter.”

  SvaraRadera