fredag 21 januari 2011

Blåkullavänstern på krigsstigen

Batikhäxor, pk-maror, kulturtroll och allehanda intellektuella irrbloss har gått väsen ur allmogefinansierad krypta för att rasa mot Bildt och Billström idag. Kvastar tankas, trollspön apteras och diverse förbannelser på temat "rasism" och "främlingsfientlighet" väses fram, inklusive den läskigaste av dem alla "Sssssssverigedeeeemokrat!".

Inte nog med att migrations- och utrikesministern sagt det förbjudna, att massinvandringen från Irak har skapat enorma problem och att irakierna är svårintegrerade, de gjorde det flera år innan SD kom in i riksdagen.

Det här är tabun man inte får bryta mot. Massinvandringen är bara positiv och berikande. Alla de som kommer är samtliga überbegåvande raketingenjörer, världsledande hjärnkirurger och känsliga poeter. Ingen av dem är kriminell.

När det inte fungerar beror det på den svenska rasismen, vardagsrasismen från svenskar och svensk strukturell rasism. Inte för att det finns något svenskt, annat än rasismen förstås.

Nu har Hans och Greta förstört allting för att de tvunget skulle lätta sina hjärtan för en tuggummituggande prins Valiant på solsemestern.

Någon gråter en skvätt, andra försöker hålla en ljusmanifestation men de svarta vaxljusen slocknar hela tiden och en kulturrelativistisk häxbryggd bränner vid. Alla är kränkta.

Medan trollpackorna och marorna tröstar sig med kopiösa mängder rödvin och några jointar så börjar deras hunsade småvättar i hemlighet planera en rymning. Lille Fjant och hans kompisar har fått nog. Man ser vartåt det barkar och ingen av dem har lust att stanna kvar och vänta på van Helsing. Sönderfallet har börjat... 

Andra har redan påpekat det, men det förtjänar att upprepas. Invandringskritikerna har haft rätt hela tiden och även i maktens korridorer vet man om det. Hur mycket oknytten än spottar och fräser så är anden ute ur flaskan och det finns inte en håv stor nog att fånga in den.

För övrigt borde alla som pratar om en KU-anmälan som om den betyder något skickas på stor sinnesundersökning.

Mitt förra inlägg i ämnet.

Version 1,1

SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD, SvD
DN, DN, DN, DN Skånskan
GP, GP, GP, GP, GP, Dagen
HD, AB, AB, Expressen

4 kommentarer:

 1. Oerhört underhållande skrivet!

  SvaraRadera
 2. Massinvandringen är bara positiv och berikande....
  http://www.youtube.com/watch?v=yXB9YsnH6w0

  SvaraRadera
 3. Tack för länken! Intressant föredrag.

  SvaraRadera